7. sep, 2014

Elendig gjennomført bortekamp

Kil satt 14 timer i buss i helga for å tape 3-2 borte mot Kaupanger. Kampen var tvers igjennom svak fra Kils side. Kaupanger fikk ta ledelsen etter 21 minutter, men Ida Bergersen reduserer ca 10 minutter senere på et flott langskudd. Når Kaupanger i tillegg blir redusert til 10 mann rett før pause, trodde mange at dette skulle gå Kils vei. Kil hadde ikke gjort noen stor 1.omgang, men med 11 mot 10 og tabelljumboen på motsatt side trodde de fleste at Kil skulle ro i land en seier i 2.omgang.

Men slik gikk det ikke. Kaupanger kom ut i andre omgang og hadde voldsom lyst på 3 poeng. Når Kil knapt satte skoene ut på banen i 2.omgang, ble det Kaupanger som fikk score både 2-1 og 3-1 i løpet av første halvdel av 1.omgang. Kil presser på mot slutten, og produserer en del sjanser. Men det blir ikke flere mål enn Thea Krossøys 3-2 scoring med 15 minutter igjen på klokka.

Kil presterer ikke i nærheten av det som skal kunne forventes av et lag som spiller for å sikre plassen i 1.divisjon. Duellspillet var nesten fraværende, det ble gjort alt for mange enkle individuelle feil. Vi gir bort scoringer på svakt forsvarsspill, og effektiviteten er ikke i nærheten av der den burde være. Skal vi ta poeng i neste runde mot Grei må prestasjonen opp både 2 og 3 hakk.

For å gjøre vondt verre snakket Kils midtstopper Tuva Nilsen på seg direkte rødt kort etter kampslutt, og får dermed karantene.

Kongsvinger ønsker forøvrig god bedring til Kaupanger-spilleren som så ut til å dra på seg en alvorlig skade i slutten av 1.omgang.

Kampfakta:

Kil (4-4-2):
Madeleine Samuelsen, Johanne Christiansen, Emma Kornstad (Dina Støve fra 88), Tuva Nilsen, Caroline Vad Østby, Thea Krossøy, Nora Hanssen, Thine Hestnes, Dorte Kvilten (Sara Asakskogen fra 72), Ida Bergersen, Pernille Velta.

Rødt kort Kil: Tuva Nilsen.

21 min: 1-0
33 min: 1-1 Ida Bergersen
47 min: 2-1
66 min: 3-1
77 min: 3-2 Thea Krossøy (Johanne Christiansen)