31. aug, 2014

Viktig seier

Kil spilte en solid kamp, og vant 3-2 mot Fløya hjemme på Gjemselund. Kampen ble en thriller av de sjeldne, og det var spenning i kampen helt til dommeren blåste i fløyta etter 93  minutter. Fløya ledet kampen både 0-1 og 1-2, men Kil viste stor moral og vinnervilje med å komme tilbake i kampen, og stikke av med seieren. Totalt sett hadde Fløya mest ballinnehav, men Kongsvinger produserte de største sjansene. Kil jobbet knallhardt, noe som ga de mange gunstige brudd som de benyttet til å kjøre gode overganger. Det var også disse overgangene som resulterte i Kils scoringer. Målscorere for Kil var Thea Krossøy (2) og Pernille Velta.

En meget viktig seier for Kil. Nå har vi fått en luke på 10 poeng ned til Fløya som ligger under streken, og det gjør at vi har mulighet til å senke skuldrene litt i de neste kampene. Motstanderne i de to neste kampene er Kaupanger borte førstkommende lørdag, og Grei Elite på hjemmebane to uker senere.

Kampfakta:

Kil (4-4-2/4-5-1):
Thea Hestnes, Johanne Christiansen, Emma Kornstad, Tuva Nilsen, Caroline Vad Østby, Ida Bergersen, Nora Hanssen, Thine Hestnes, Dina Støve (Dorte Kvilten fra 65), Pernille Velta, Thea Krossøy (Sara Asakskogen fra 80).

33 min: 0-1
45 min: 1-1 Thea Krossøy (Ida Bergersen)
48 min: 1-2
50 min: 2-2 Thea Krossøy
59 min: 3-2 Pernille Velta (Nora Hanssen).