17. mar, 2012

Seier mot Lyn

Kil slo i dag Lyn 6-3 i Kongsvingerhallen. Det var en hendelsesrik og morsom kamp mellom to gode lag. Og selv om det ble scoret mange mål, hadde begge lag gode muligheter til å putte flere baller i nettet. Begge lag har sine perioder hvor de styrer spillet. Kil kom best igang, men Lyn spilte seg opp og tok over mer og mer av spillet utover i 1.omgang. I 2.omgang hever Kil jentene seg, og alt i alt er det en fortjent Kil seier. Etter en god defensiv kamp mot Stabæk var det godt å se at det begynte å løsne litt i det offensive i dag. Det er tydelig at Kil begynner å finne formen før seriestart.

 

Men vi kan ikke gjøre annet enn å skryte av Lyn. Det at begge lag har sine perioder i løpet av kampen kommer nok ikke av at Kil er svake, det er heller det at Lyn er et godt lag. Når deres spill sitter så sliter vi med å henge med. Om kildamer.com skal komme med et råtips foran årets sesong i 2.divisjon så vil nok Lyn være høyaktuelle for å ta seg til kvalifisering om opprykk.

 

Kampen var også sesongdebuten for tre spillere. Ida Bergersen (venstre) laget hatrick, og det må sies å være veldig bra. Caroline Vad Østby (høyre) spilte også sin første kamp etter over et år borte fra fotballbanen. Hun løste sine oppgaver veldig bra, og var tøff og kontant i duellspillet. Thea Hestnes (midten) fikk også årets første minutter i buret, og har flere gode involveringer. Gledelig å ha alle tre tilbake! 

 

Kil trener Johan Hammarström var brukbark fornøyd etter kampen:

 

- Vi spiller alt i alt en god kamp, selv om Lyn styrer enkelte perioder av kampen. Lyn er absolutt et godt lag. Vi skaper mye målsjanser i dag, og 6 mål er veldig bra. Det er noe vi må ta med oss videre. Jeg vil spesielt fremheve Thine Hestnes i dagens kamp. Hun er et rivjern på midtbanen som virkelig sto frem i dag. Det er også gledelig at Ida Bergersen, Caroline Vad Østby og Thea Hestnes spiller sin første kamp for året. Ida Bergersen viste at hun ikke hadde glemt gamle kunster, og 3 scoringer er veldig bra. Det er også godt å ha Caroline og Thea tilbake på banen. Vi har hatt mange skader i det siste, men nå ser situasjonen mye lysere ut. Det er kun Mari Finsen og Pernille Sundby som er skadet nå, men de er i god rute til å rekke seriestart. Dette skaper en god og sunn konkurranse om plassene.

 

Kampfakta:

 

3 min: 1-0 Thine Hestnes (Ine Sletbakken)

27 min: 1-1

37 min: 1-2

45 min: 2-2 Ida Bergersen (Thine Hestnes)

47 min: 3-2 Ida Bergersen (Martine Berget)

53 min: 4-2 Thine Hestnes (Ida Bergersen)

60 min: 4-3

63 min: 5-3 Ida Bergersen

81 min: 6-3 Kine Hanssen (Ida Bergersen)Kil (4-4-2):
Kine Knashaug (Thea Hestnes i 22) - Caroline Vad Østby (Tuva Nilsen i 12) - Martine Berget - Mette Rudolfsen - Ida Bjerklund - Kine Hanssen (Katrine Sæter i 45) - Andrea Weng - Thine Hestnes - Nora Bakke - Ida Bergersen - Ine Sletbakken (Kine Hanssen i 14)