15. mar, 2012

Før kampen: KIL-Lyn (Treningskamp)

På lørdag kl.15 møter Kil det fremadstormende 2.divisjonslaget Lyn til treningskamp i Kongsvingerhallen. Lyn er et nytt bekjentskap for oss i Kil, men det er et lag vi absolutt ikke skal undervurdere. Lyn har imponerende resultater sålangt i sesongoppkjøringen. I sin egen vinterturnering spilte de seg helt frem til finalen mot Avaldsnes, en finale de forøvrig tapte på straffer. I den samme turneringen slo de Fart 4-0 over 2x30 minutter. Lyn er dermed et lag som vi tror er av øverste kaliber når det gjelder 2.divisjon, og som nok har gode muligheter til å kjempe om opprykk allerede i årets sesong.

 

 

Når det gjelder Kil damene så har mange spillere nettop kommet hjem fra et 10 dagers treningsopphold i Tyrkia. Det betyr at jentene kun får 2 treningsøkter felles før kampen, men dette bør ikke bety så alt for mye.

 

Når det gjelder skadesituasjonen, så ser den vesentlig bedre ut enn for et par uker siden:

 

Utilgjengelige spillere: Pernille Sundby (Skade) og Mari Finsen (Skade), Cecilie Dekkerhus(Kretskamp) og Moa Eriksson (Kretskamp).

 

Det er positive nyheter i resten av troppen. Thea Hestnes og Caroline Vad Østby er tilbake og klare for kamp i helga. Begge er usikre med tanke på å starte kampen, men de har fått nok trening i kroppen til at de skal klare et innhopp.