29. jun, 2014

0-0 mot Urædd

Vårens siste seriekamp endte med 0-0, og ett poeng mot Urædd. Kampen ble spilt i pøsende regnvær, og det påvirket nok kampbildet. Ballen gikk svært raskt på Gjemselunds lave kunstgress, og det var vanskelig for lagene å få til noe særlig finspill. Før kampen var Kil klare underdogs, men i den første omgangen var det lite som tydet på dette. Kil spilte strålende defensivt, med høy aggresivitet og riktige avstander. Det førte til mange gunstige brudd, og et par målsjanser. Urædd blir stresset av vår solide defensiv de første 45 minuttene, og velger etterhvert å slå mest langt. De får i løpet av omgangen noen skuddmuligheter fra utenfor 16 meteren, men Thea Hestnes hadde grei kontroll på disse.
I andre omgang tar Urædd mer tak i ballen, og styrer banespillet. Men Kil fortsetter å jobbe strålende godt defensivt. På grunn av en stor innsats og arbeidsvilje sliter Urædd med å spille seg igjennom et kompakt Kil lag. Og de få gangene de nærmet seg målet ble de stoppet av en strålende backfirer. Kil på sin side forsøkte seg på noen overganger, men skapte heller ikke mange sjansene i den andre omgangen.

Alt i alt er 0-0 et greit resultat, i en sjansefattig kamp under vanskelige forhold. Ros til Kil som nok presterer årsbeste i det defensive i denne kampen. Det gjør at vi får med oss ett poeng mot et av topplagene i serien, og kan gå til ferie med å være ubeseiret på de 5 siste kampene.

Kampfakta:

Kil (4-4-2):
Thea Hestnes - Johanne Christiansen, Emma Kornstad, Tuva Nilsen, Caroline Vad Østby - Dina Støve, Nora Hanssen, Thine Hestnes, Dorte Kvilten - Thea Krossøy (Anna-Marie Dammen Fjeld fra 74), Ida Bergersen.

Gult kort Kil: Ida Bergersen.