22. jun, 2014

Målløst i hedmarksderbyet

Det endte med 0-0 og poengdeling i dagens kamp mellom Fart og Kongsvinger. Kampen var totalt sett jevnspilt, og lagene hadde hver sine perioder hvor de styrte spillet. Kil var nok laget som totalt sett var nærmest scoring, og hadde 3-4 store målsjanser. Fart på sin side var farligst på dødballer. Men 0-0 var et greit resultat i denne kampen, som var preget av mange dueller og lite finspill.
Ida Bergersen gjorde comeback for Kil i denne kampen. Hun gav seg i Kil i fjor sommer grunnet graviditet, men er nå tilbake i den røde drakten. Selv med et begrenset treningsgrunnlag så gjorde Ida en god kamp, og var nære scoring. Hun vil helt sikkert bli en viktig spiller for Kil resten av sesongen.
Ett poeng borte mot Fart i denne kampen er et greit resultat for Kil. Selv om vi gjerne ønsket å vinne, så beholder avstanden til lagene bak oss på tabellen. Vårens siste match spilles neste lørdag. Da kommer Urædd på besøk til Gjemselund.

Kampfakta:

Kil (4-4-2):
Thea Hestnes - Johanne Christiansen, Emma Kornstad, Tuva Nilsen, Caroline Vad Østby - Dina Støve, Thine Hestnes, Anna Fjeld, Dorte Kvilten (Kine Hanssen fra 75) - Ida Bergersen, Thea Krossøy.