15. jun, 2014

Tredje strake seier!

Kil sikret seg sin tredje seier på rad i dag, etter at de slo tabelljumbo Kaupanger 2-1 hjemme på Gjemselund. Kampen var totalt sett jevnspilt, og selv om det ble seier har Kil fortsatt en del å gå på prestasjonsmessig. Kil hadde ballen mye, men slet med å skape de store sjansene. Kaupanger på sin side forsøkte seg med overganger, og lange oppspill. Thea Krossøy ble kampens spiller med sine 2 scoringer. Hun har nå scoret 6 mål på de tre siste kampene.

Med denne seieren klatrer Kil opp på 6.plass på tabellen. Det føles godt å ha snudd den vonde trenden fra de første kampene. Men det er svært jevnt bak oss på tabellen, og vi er fortsatt kun 5 poeng over trygg plass.Et av lagene vi må holde på avstand er Fart, som vi møter til lokalderby på hedmarken i neste kamp.

Kampfakta:

Kil (4-4-2):
Thea Hestnes - Johanne Christiansen, Emma Kornstad, Tuva Nilsen, Caroline Vad Østby - Sara Asakskogen (Mari Finsen fra 45), Thine Hestnes, Anna-Marie Dammen Fjeld, Dorte Kvilten - Pernille Velta (Kine Hanssen fra 45), Thea Krossøy.

 

12 min: 1-0 Thea Krossøy (Pernille Velta)
14 min: 1-1
67 min: 2-1 Thea Krossøy (Mari Finsen)