29. mai, 2014

Før kampen: Kil-Sandviken

På torsdag kommer serieleder Sandviken på besøk til Gjemselund. Sandviken rykket ned fra toppserien i fjor, og står så langt med 16 av 18 mulige poeng etter 6 kamper. Sandviken har klart å beholde det meste av spillere etter nedrykket til 1.divisjon, og har en klar målsetning om å rykke direkte opp igjen til toppserien.
Kil på sin side gjorde en god prestasjon borte mot Grei i forrige serierunde, men desverre ble det kun ett poeng. I morgen er vi klare underdogs hjemme på Gjemselund, og det er noe jentene trives godt med. Da kan de senke skuldrene og spille uten press.
Skadesituasjonen er blitt enda mer dyster siden forrige serierunde. Pernille Velta har skadet ankelen på trening og er ikke aktuell for kamp. Det er heller ikke Thine Hestnes som sliter med en vond rygg. Hvor lenge disse to er ute vet vi foreløpig ikke. Fra før er Amalie Høgberget, Nora Hanssen, Marte Tungen, Lena Aarbogh, Thea Hestnes og Cecilie Dekkerhus også skadet.
Dette gjør at Kil faktisk bare har 11 friske spillere i A-lagstroppen. For å dekke opp for skadene er Elin Brøderud, Emma Håpnes og Tonje Storbråten kalt inn fra rekruttlaget.

Kils tropp til denne kampen:
Kine Knashaug, Sara Asakskogen, Emma Kornstad, Tuva Nilsen, Caroline Vad Østby, Kine Hanssen, Dina Støve, Johanne Christiansen, Anna-Marie Dammen Fjeld, Dorte Kvilten, Thea Krossøy, Elin Brøderud, Emma Håpnes, Tonje Storbråten.