13. mai, 2014

Korsbåndet røk

Lena Aarboghs sesong er over etter at hun røk korsbåndet på trening for et par uker siden. Triste nyheter for Lena, som var ny i A-lagstroppen før denne sesongen. Før skaden viste hun god progresjon, og fikk sin debut fra start i kampen mot Åsane i 2.serierunde. Ekstra trist er det at dette er andre gang hun opplever dette, men denne gangen var det motsatt kne som ble skadet. Vi ønsker Lena lykke til med operasjon og opptreningsarbeidet, og håper hun tar sikte på å komme sterkt tilbake i 2015.

Når det gjelder skader på de øvrige spillerne i klubben så er situasjon som følger:
- Cecilie Dekkerhus er godt i gang med opptreningsarbeidet etter sin korsbåndsskade. Vi håper å ha henne tilbake på banen i løpet av høstsesongen.
- Thea Hestnes sliter fortsatt med en skade i låret som har holdt henne borte fra trening de siste tre ukene. Vi vet ikke når hun er tilbake fra skaden.
- Amalie Høgberget har pådratt seg kyssesyken, og er tidligst tilbake i trening om en måneds tid.
- Marte Tungen har vært igjennom en operasjon på blindtarmen, men regner med å være tilbake i trening i løpet av de neste to ukene.
- Thine Hestnes måtte kaste inn håndkleet før kampen mot Fløya grunnet sykdom. Men Thine er nå på bedringens vei og regner med å være tilbake i trening i løpet av denne uken.