10. mai, 2014

Før kampen: Fløya-Kil

Kil setter seg på flyet i morgen tidlig for å reise til Tromsø. Motstander i Tromsø er Fløya, og kampen starter kl.14.30 på Fløyabanen. Fløya har hatt en turbulent åpning på sesongen, med trenerbytte rett før seriestart. De er i likhet med Kil neppe fornøyd med åpningen på sesongen, etter å ha tatt ett poeng på de tre første kampene. Dette poenget kom etter 2-2 hjemme mot Fart i 2. serierunde. Men Fløya har de to siste sesongene endt høyt oppe på tabellen, så det bor nok mer i laget enn det de har klart å vise så langt.
Kil løftet seg veldig i forrige serierunde, og tok et poeng mot Sarpsborg 08. De viste også gode takter i cupkampen mot Pors. Om Kil fortsetter den gode trenden har vi stor tro på å hente hjem årets første 3 poenger.
Det er dog et Kil lag med en del forfall som reiser nordover. Amalie Høgberget, Lena Aarbogh, Dina Støve, Thea Hestnes og Marte Tungen har alle måtte melde forfall grunnet skader og sykdom. I tillegg er Nora Hanssen opptatt med landskamper for J17 landslaget i Finland. Dette gjør at hospitanten Elin Brøderud får mulighet til å være med A-laget for første gang.

Kils tropp:
Kine Knashaug, Caroline Vad Østby, Emma Kornstad, Tuva Nilsen, Johanne Christiansen, Kine Hanssen, Dorte Kvilten, Moa Eriksson, Thine Hestnes, Pernille Velta, Anna-Marie Dammen Fjeld, Thea Krossøy, Sara Asakskogen og Elin Brøderud.