9. mai, 2014

Før kampen: Kil-Brumunddal (J19 NM)

På lørdag kl.15.00 spiller Kil mot Brumunddal i 1.runde i J19 NM. Lagene har møttes to ganger tidligere i år. I kvalifiseringen møttes lagene, og det endte med storseier til et Kil lag som stilte med de aller fleste av sine beste spillere. Rekruttlaget møtte også Brumunddal i sin siste treningskamp før sesongstarten, og det endte med en fortjent 0-3 seier til de hvite og blå fra mjøsregionen.
På grunn av skadesituasjonen, og kampprogrammet har Kil sett seg nødt til å gjøre noen tøffe prioriteringer inn mot denne kampen. Hovedfokus for Kil i helga blir å få 3 poeng i seriekampen mot Fløya på søndag, og det gjør at vi velger å spare mange spillere som kunne ha spilt i denne kampen. Det blir noen A-lags spillere som blir med, men også noen som blir spart. Vi har håp om at de 11 som stiller fra start skal være gode nok til å slå Brumunddal, men det blir nok en langt tøffere kamp enn det kunne ha vært.
Troppen vil altså i hovedsak bestå av spillere fra Kils rekruttlag, men også noen innslag fra A-lagstroppen og J16 troppen. Av spillerne som er utilgjengelig finner vi Amalie Høgberget (kyssesyken), Lena Aarbogh (kne), Nora Hanssen (landslag), Cecilie Dekkerhus (kne), Dina Støve (konfirmasjon), samt at det er bestemt at Tuva Nilsen og Pernille Velta skal hviles til søndagen.