6. mai, 2014

Før kampen: Pors Grenland-Kil

Kil tar turen til Porsgrunn for å møte Pors Grenland i dag. Dette er 1.runde i årets NM. Pors er et lag vi har lite kjennskap til fra før, men et kjapt blikk på tabellen viser at de spiller i 2.divisjon og har hatt en svak sesongåpning rent poengmessig. Vi tror på gode muligheter for avansement om jentene viser de samme taktene som mot Sarpsborg 08 på torsdag.
Det er en del skader og sykdom i kils tropp i disse dager. Lena Aarbogh, Thea Hestnes og Cecilie Dekkerhus er skadet, mens Amalie Høgberget er syk. Kine Hanssen og Anna-Marie Dammen Fjeld står over kampen grunnet obligatorisk studieopplegg. Pernille Velta er heller ikke med grunnet landslagssamling. Dette gir flere av de unge jentene mulighet til å vise seg frem, og hospitanten Emma Håpnes kan fort få sin debut på damelaget i denne kampen.

Kils tropp:
Kine Knashaug, Johanne Christiansen, Emma Kornstad, Dina Støve, Caroline Vad Østby, Sara Asakskogen, Dorte Kvilten, Thine Hestnes, Moa Eriksson, Thea Krossøy, Marte Tungen, Tuva Nilsen, Nora Hanssen og Emma Håpnes.

Kampen spilles kl.18.00 på Pors Stadion