1. mai, 2014

Før kampen: Kil-Sarpsborg 08

I morgen kl.13.00 spiller Kil mot Sarpsborg 08 på Gjemselund. Sarpsborg er tippet helt i toppen av tabellen i år, og har startet året med to seiere av to mulige. Det har dog ikke vært på like overbevisende måte som man skulle tro på forhånd, så det er nok ingen umulighet å slå sarpingene. De siste årene har det blitt spilt mange kamper mot Sarpsborg 08, og poengene er i snitt blitt ganske så jevnt fordelt imellom lagene. Kil er sultne på sine første poeng for året, men skal de klare det må de henge med fra start og prestere godt igjennom samtlige 90 minutter.
Det er gledelig at både Tuva Nilsen og Pernille Velta er tilbake i kamptroppen etter å ha stått over kampen mot Åsane med småskader. Keeper Thea Hestnes er da eneste spiller ute (lyskestrekk), i tillegg til langstidsskadde Cecilie Dekkerhus (korsbånd).

Kils tropp til denne kampen:
Kine Knashaug, Johanne Christiansen, Amalie Høgberget, Tuva Nilsen, Lena Aarbogh, Emma Kornstad, Dina Støve, Caroline Vad Østby, Sara Asakskogen, Dorte Kvilten, Moa Eriksson, Nora Hanssen, Kine Hanssen, Thine Hestnes, Marthe Tungen, Pernille Velta, Thea Krossøy og Anna-Marie Dammen Fjeld.