27. apr, 2014

Tap i Bergen

Kil tapte idag 3-1 borte mot Åsane. Kampen startet igjen på en dårlig måte for jentene våre, da Åsane satte en retur i mål allerede etter 6 minutter. Hele 1.omgang er preget av mye spill på midtbanen og mange dueller. Desverre er det Åsane om er mest på hugget både i duellene og på nedfallsfrukten rundt, noe som gjør at de igjen scorer etter 25 minutter. Lagene går til pause på stillingen 2-0 etter en sjansefattig omgang. Åsane scorer på begge sine målsjanser mens Kil ikke produserer noen nevneverdige farligheter.
Etter pause løfter Kil duellspillet, og tar over mer og mer av kampen. Da er det surt at Åsane scorer på en kontring etter 65 minutter. Kine Hanssen reduserer på en heading fra 5 meter etter et godt slått frispark av Johanne Christiansen i det 72. minutt. Men selv om Kil vinner duellene og styrer banespillet etter dette blir det ingen store utfordringer for Åsane å trygge inn seieren.
En svak omgang og en godkjent omgang var ikke nok for å få poeng i denne kampen heller. Det er ny kamp mot topplaget Sarpsborg 08 allerede på torsdag. Om Kil klarer å levere to gode omganger er det absolutt gode muligheter for poeng. Selv om vi nå står med 0 poeng etter 2 serierunder er det ingen i Kil som får panikk. Vi vet at det bor mye i laget, og om vi klarer å senke skuldrene litt og tro på egne ferdigheter vil poengene komme etterhvert.

Kampfakta:

Kil (4-5-1/4-4-2):
Kine Knashaug - Lena Aarbogh, Emma Kornstad, Johanne Christiansen, Caroline Vad Østby - Kine Hanssen, Nora Hanssen, Thine Hestnes, Dorte Kvilten, Anna-Marie Dammen Fjeld - Thea Krossøy (Marthe Tungen fra 60),

Gult kort Kil: Johanne Christiansen

6 min: 1-0
25 min: 2-0
65 min: 3-0
72 min: 3-1 Kine Hanssen (Johanne Christiansen)

(NB: Moa Eriksson måtte melde forfall rett før avreise grunnet sykdom.)