25. apr, 2014

Før kampen: Åsane-Kil

Et revansjelystent Kil lag reiser lørdag morgen til Bergen for å møte Åsane i seriekamp. Jentene har god tro på å løfte seg fra tapet mot Fortuna, og vet at det bor mer i laget enn det de klarte å vise i den kampen. Men Åsane blir ingen enkel motstander. Selv om de noe overaskende tapte 3-1 borte mot Urædd i første serierunde, er det et godt lag vi møter. De siste sesongene har de vært solide, og det er et vanskelig lag å møte på naturgresset i Bergen. De har mistet en av sine beste spillere (Marie Brochmann) til Arna-Bjørnar i vinter, men har også forsterket med flere spillere fra Arna-Bjørnars rekrutter og Sandviken. Vi spår nok en gang en jevn kamp, hvor det laget som har best dagsform fort kan stikke av med seieren.
Kil har flere spillere ute med skade denne kampen. Pernille Velta og Tuva Nilsen blir hjemme for å pleie vonde knær, mens Thea Hestnes er ute med strekk. Men vi tror likevel at Kil mønstrer et godt lag på lørdag.

Følgende 15 spillere er med i troppen mot Åsane:
Kine Knashaug, Lena Aarbogh, Moa Eriksson, Dina Støve, Emma Kornstad, Johanne Christiansen, Caroline Vad Østby, Sara Asakskogen, Kine Hanssen, Nora Hanssen, Dorte Kvilten, Thine Hestnes, Anna-Marie Dammen Fjeld, Marthe Tungen og Thea Krossøy.