20. apr, 2014

Før kampen: Kil-Fortuna Ålesund

Endelig er det klart for seriestart! Kil tar imot Fortuna Ålesund til årets første kamp hjemme på gjemselund i morgen kl.13.30. Fortuna er et lag som har hatt varierende resultater i sesongoppkjøringen, men de siste kampene har resultatene vært gode. Deres målsetning i år er å havne på øvre halvdel av tabellen. Tidligere års oppgjør mot Fortuna har vært jevne, og vi tror at også denne kampen vil bli jevnspilt.
Kil har som kjent vist god form gjennom hele oppkjøringen. De siste par dagene har jentene hatt fri for å lade batteriene, og skaffe overskudd frem mot denne kampen. Vi håper at det slår positivt ut, og at vi får se 11 angrepsvillige Kil jenter i denne kampen. Får de spillet til å flyte vet vi at de er gode nok for å ta tre poeng.
Tuva Nilsen skal teste sitt kne i løpet av søndagen, men det er urealistisk å tro at hun kan rekke en plass i start 11eren. Men en plass på benken er ikke umulig. Pernille Velta gikk av siste trening med kjenning i kneet, men hun er klar til å starte kampen. Om det blir 90 minutter eller ikke er usikkert, men svært gledelig at hun er klar for å bidra.

Kils tropp er enda ikke helt klar da vi venter på nyheter om skadesituasjonen til Tuva Nilsen.

Møt opp å støtt jentene i seriepremieren kl.13.30 på gjemselund! Vi kan faktisk garantere strålende vær og flott fotball.