12. apr, 2014

Gutta ble to hakk for gode

Kil tapte til slutt 1-9 mot Kil Toppfotball G16. Kampen ble spilt på gjemselund over 3x30 minutter. At gutta skulle være bedre var de fleste klar over på forhånd, men vi føler likevel at jentene kanskje burde vært litt nærmere enn det de var i dagens kamp. Målsetningen var likevel å få jobbet med den defensive samhandlingen og ulike presshøyder, og det fikk jentene ihvertfall gode muligheter til i dag. Trenerne hang ikke med hodet etter kampen. De mener de fikk svar på en del spørsmål selv om tapet ble stort. Samtidig mener de det var viktig å få kjørt seg litt i generalprøven til serieåpningen, slik at vi har et høyest mulig tempo i kroppen til kampen mot Fortuna.
Det var hele tre spillere som måtte gi seg i løpet av kampen grunnet skader. Emma Kornstad og Moa Eriksson fikk begge en smell i ankelen, mens Thine Hestnes landet vondt etter en hard duell og fikk seg en smell i nakken. Men ingen av skadene er såpass alvorlige at det er fare for serieåpningen. Vi fikk også positive svar på Tuva Nilsens MR bilder i dag. Ingen ting er røket i hennes kne, og så fort smerte og hevelse forsvinner kan hun begynne å trene.
I løpet av kampen var alle jentene i troppen i aksjon, og alle spilte minimum en 30 minutters omgang. Thea Krossøy scoret kampens eneste mål for jentene.