11. apr, 2014

Før kampen: Kil Damer-Kil Toppfotball G16

På lørdag kl.11.00 har våre jenter sin siste treningskamp før serieåpningen. De møter tøff motstand i et av fylkets beste G16 lag. Dette er nok et bevisst valg av trenerne. De mener det er viktig å møte så god motstand som mulig i generalprøven, slik at man ikke skal bli sjokkert av nivået som møter de i 1.divisjon. Dette blir også årets første kamp ute på Gjemselund.
Tuva Nilsen som fikk en smell i kampen mot Lyn er ikke klar til kamp. Hun tok MR av kneet på mandag, og venter fortsatt på resultatet. Det ser ut til å gå bedre enn først fryktet etter den stygge smellen, men serieåpningen ser nok ut til å glippe for midtstopperen. Pernille Velta og Dina Støve har trent redusert den siste perioden, men det er ventet at begge spiller 45 minutter i generalprøven.

Kils tropp:
Kine Knashaug, Thea Hestnes, Amalie Høgberget, Lena Aarbogh, Dina Støve, Emma Kornstad, Caroline Vad Østby, Johanne Christiansen, Dorte Kvilten, Sara Asakskogen, Nora Hanssen, Thine Hestnes, Anna-Marie Dammen Fjeld, Kine Hanssen, Thea Krossøy, Marthe Tungen, Moa Eriksson og Pernille Velta.