28. mar, 2014

Før kampen: Kil-Lyn

På lørdag kl.13.00 møter Kil divisjonskollega Lyn til kamp i kongsvingerhallen. Dette er en kamp vi har gledet oss til lenge. Lyn er et lag som har omtrent tilsvarende ambisjonsnivå som oss den kommende sesongen, og på papiret ser deres lag veldig sterkt ut selv om de har mistet Guro Bergsvand til Stabæk. Vi vet blant annet at vi trolig møter noen tidligere Kil jenter i matchen på lørdag. Katrine Sæter, Andrea Weng og Mette Rudolfsen er alle en del av Lyns spillerstall i 2014. Fjorårets seriekamper var jevne, og vi håper at Kils gode form skal holde til at vi drar i land en seier på lørdag!

Kils tropp er litt plaget med skader og sykdom om dagen. Både Dorte Kvilten og Moa Eriksson er ute på grunn av sykdom. Pernille Velta som nå er hjemme etter et vellykket treningsopphold med LSK kommer trolig kun til å spille en omgang på grunn av en trøblete lyske. Cecilie Dekkerhus er som kjent fortsatt ute med korsbåndsskaden.

Kils tropp i denne kampen:
Kine Knashaug, Thea Hestnes, Amalie Høgberget, Dina Støve, Lena Aarbogh, Johanne Christiansen, Caroline Vad Østby, Emma Kornstad, Tuva Nilsen, Sara Asakskogen, Nora Hanssen, Thine Hestnes, Anna Dammen Fjeld, Kine Hanssen, Thea Krossøy, Marthe Tungen og Pernille Velta.