21. mar, 2014

Før kampen: Kil-Fart

På lørdag kl.13 er det duket for hedmarksderby i Kongsvingerhallen. Fart tar turen fra hedmarken, og det er et lag vi i Kongsvinger kjenner godt. Fjorårets seriekamper endte med en seier til hvert lag, og det er derfor spennende og se hvordan lagene ligger ann i forhold til hverandre denne sesongen. Fart har hatt mange utskiftninger i troppen i løpet av vinteren, og har blant annet tidligere Kil spiller Kristine Lonkemoen i troppen.

På skadefronten ser det lyst ut for Kongsvinger. Det er nå kun Cecilie Dekkerhus som er ute med sin langtidsskade, og foruten henne er alle spillere nå i trening. Men Pernille Velta er som kjent ikke med i denne kampen på grunn av treningsoppholdet på La Manga med LSK.

Kil spiller forøvrig også kamp på søndag kl.14. Dette blir en kamp med en blanding av spillere fra A-laget og rekruttlaget. Motstander i denne kampen er 2.divisjonslaget Nordre-Trysil.

Kils tropp mot Fart:
Kine Knashaug, Thea Hestnes, Amalie Høgberget, Johanne Christiansen, Emma Kornstad, Tuva Nilsen, Caroline Vad Østby, Kine Hanssen, Moa Eriksson, Nora Hanssen, Dorte Kvilten, Thine Hestnes, Anna Dammen Fjeld, Sara Asakskogen, Thea Krossøy og Marthe Tungen.

Følgende spillere er med i troppen mot Nordre-Trysil på søndag:
Kine Knashaug, Dina Støve, Amalie Høgberget, Lena Aarbogh, Sara Asakskogen, Dorte Kvilten, Thea Krossøy og Marthe Tungen.