1. mar, 2014

Stabæk ble for sterke

Kils damer tapte i dag 1-0 mot Stabæk på Nadderud kunstgress, i en relativt sjansefattig kamp. Kil startet ganske svakt, og i 1.omgang gir de Stabæk mye tid og rom. Selv om Stabæk stilte et lag uten sine A-landslagsspillere, så hadde dette laget gode ferdigheter som gjorde at de klarte å utnytte det at Kil ikke var helt på hugget fra start. I andre omgang hever Kil seg betraktelig. Det er mer aggresivitet og laget henger bedre sammen. Dette gjør at vi klarer å presse Stabæk til å gjøre en del feil som vi kunne utnytte til å kjøre overganger. Men desverre ble ingen av disse overgangene omsatt i scoringer i dag.

Det ble en fult fortjent seier til et solid Stabæk lag. Lagoppstillingen til Stabæk var tilnærmet lik den som slo Vålerenga, og spilte uavgjort mot Grand Bodø (begge fra toppserien). Kil kan være brukbart fornøyd med at de klarer å heve seg 2.omgang, men vi vet at vi har litt mer å gå inn mot seriestart.

Kampfakta:

Kil (4-4-2):
Kine Knashaug - Johanne Christiansen, Emma Kornstad, Tuva Nilsen (Amalie Høgberget fra 78), Caroline Vad Østby - Kine Hanssen, Nora Hanssen (Marthe Tungen fra 78), Dorte Kvilten, Anna Dammen Fjeld - Pernille Velta, Thea Krossøy (Sara Asakskogen fra 45).

36 min: 1-0 (Selvmål)

(NB: Både Thea og Thine Hestnes måtte melde forfall grunnet sykdom.)