28. feb, 2014

Før kampen: Stabæk-Kil

På lørdag får Kils damer virkelig en motstander å bryne seg på. Da står nemlig Stabæk på motsatt banehalvdel på Nadderud kunstgress kl.12. Stabæk har som kjent vært Norges beste damelag de siste årene, men mot oss stiller de noe svekket på grunn av at mange av deres beste spillere er opptatt på landslagsoppdrag. Men det er likevel mange gode spillere igjen hjemme i Stabæk, og det er nok et lag av solid toppseriekvalitet vi møter. Men Kil har vist god form den siste tiden, og om vi klarer å gjenskape prestasjonen mot Mallbacken har vi god tro på at vi skal være med å kjempe om seieren i denne kampen.

Skadesituasjonen er relativt god. I tillegg til langtidsskadene Cecilie Dekkerhus og Dina Støve er det kun Moa Eriksson (syk) og Lena Aarbogh (lår) som er ute i denne kampen.

Kils tropp er som følger:

Kine Knashaug, Thea Hestnes, Amalie Høgberget, Johanne Christiansen, Tuva Nilsen, Emma Kornstad, Caroline Vad Østby, Dorte Kvilten, Sara Asakskogen, Kine Hanssen, Nora Hanssen, Thine Hestnes, Anna Dammen Fjeld, Marthe Tungen, Pernille Velta og Thea Krossøy.