14. feb, 2014

Før kampen: Kil-Mallbacken

På lørdag kl.15 møter Kil svensk motstand i Kongsvingerhallen. Mallbackens IF står på på motsatt banehalvdel, og det er et lag vi kjenner godt fra før. De spiller i likhet med Kongsvinger i 1.divisjon, og er et lag vi har møtt i sesongoppkjøringen i tidligere sesonger. Disse kampene har ofte vært jevne, og vært preget av mange scoringer og offensivt spill. Vi håper på det samme i morgendagens kamp!

I tillegg til Dina Støve og Cecilie Dekkerhus som er langtidsskadet, er det kun hospitant Marte Tungen som er utigjengelig til denne kampen. Hun sliter med en overbelastning i hoften. Nora Hanssen har vært syk denne uken, men er frisk nok til en plass i troppen. Det er likevel ventet at hun ikke er klar for 90 minutter i denne kampen. Dorte Kvilten som har slitt med en skade under foten er også blitt spilleklar til kampen.

Troppen ser slik ut:
Thea Hestnes, Kine Knashaug, Amalie Høgberget, Lena Aarbogh, Johanne Christiansen, Caroline Vad Østby,  Emma Kornstad, Tuva Nilsen, Kine Hanssen, Nora Hanssen, Dorte Kvilten, Anna Dammen Fjeld, Thine Hestnes, Sara Asakskogen, Pernille Velta, Thea Krossøy og Moa Eriksson.