22. feb, 2012

Skadenytt - 22/2

Etter å ha hatt mange spillere ute med skade og sykdom i løpet av vinteren, så begynner ting nå å bedre seg. Her kommer en liten oppdatering på de som pr i dag ikke er 100%.

 

Pernille Sundby: Vellykket meniskoperasjon i går. Om alt går etter planen så kan hun begynne å jogge om to uker, og begynne med ball om 4 uker. Ting ser dermed lyst ut med tanke på å rekke seriestart.

 

Mari Finsen: Sliter fortsatt med en kneskade. Reiser på ny undersøkelse i dag for å forsøke å finne ut hva som er galt. Det er enda for tidlig å si noe om når hun er skadefri.

 

Caroline Vad Østby: Fortsetter treningsarbeidet etter fjorårets korsbåndskade. Trener fullt, men kommer til å matches forsiktig i forhold til kamper den kommende perioden.

 

Thea Hestnes: Sliter med noe som kan minne om utmattelsessyndrom. Hatt et par uker uten trening, men denne uken begynner hun gradvis å komme tilbake i trening igjen.

 

Nora Bakke: Slitt med lungebetennelse den siste uken. Vi håper at hun kommer seg såpass slik at hun kan tåle et innhopp mot Stabæk til helgen.