27. sep, 2013

Oppsummering fra kampen mot Voss

Kil damer reiste til Voss med en stor tropp. Trener Ingebretsen har tidligere uttalt at i høst- innspurten skal flere yngre spillere få være med. Dame treneren ser med dette fremover mot neste sesong, dermed er det viktig å få inn nivået nå. I løpet av sesongen 2013 har det vært store utskiftninger i troppen, flere sentrale spillere har blitt borte. Disse er erstattet med nye fremadstormede spillere som har begynt ved NTG nå i høst.

Stallen har dermed en lav gjenomsnittsalder, vi er glad for at rutinerte Anna Dammen Fjeld har blitt med KIL, samtidig fortsetter rutinerte Finsen, Hestnes og Hanssen. Disse blir dermed ryggraden i KIL og skal dermed dele sine erfaringer med de yngre spillerne.

Kampen mot Voss, var ingen stor prestasjon rent spillemessig av KIL, men de viste tæl og vilje til å ta med seg 3 poeng hjem til Kongsvinger. Det var dermed en lettelse for hele teamet at Pernille Velta fant veien til nettmaskene to ganger, etter 4 og11. minutter.

Det var KIL som hadde de fleste sjansene, Voss skapte 3 sjanser i løpet av kampen. Dermed ble det en fortjent 2-0 seier til KIL.

Neste kamp er lørsdag 28.09 kl 12.30, hjemme mot Åsane. Møt opp og hei frem våre unge jenter.