18. feb, 2012

Knepent tap til tross for fremgang

Kil damene spilte i dag treningskamp mot toppserielaget Fart IL, og det endte med et knepent tap 4-3 i kongsvingerhallen. Til tross for at det ble tap var det fremgang å spore. Alt i alt var dette en jevn kamp med mye bedre tempo og flere målsjanser enn vi så mot LSK forrige helg. Selv med hele 6 spillere ute med sykdom eller skade bød Kil på god motstand, og nykommerne var spesielt positive.

 

Glåmdalen fulgte kampen "live", og referatet kan du lese her.

 

Kils trener Johan Hammarström hadde følgende å si etter kampen:

 

- Det var en del positivt der ute i dag. Jeg vil trekke frem innhoppene til Tuva Nilsen og Nora Hanssen som spesielt positive. Dette var deres debuter, så det er spesielt morsomt at de presterer så bra som de gjør. Vi skaper mye målsjanser, og presset fungerer bedre enn mot LSK. Den store forskjellen i dag er duellkraften til Fart, som i dag var litt fraværende hos oss. Samtidig er det enkelte situasjoner der vi er ubesluttsomme og gjør rare valg defensivt. Men totalt sett var denne kampen absolutt et steg i riktig retning.

 

Neste helg kommer selveste Stabæk på besøk, og vi håper at fremgangen fortsetter, og at vi får flere spillere tilbake fra skader og sykdom til den kampen.

 

Kampfakta:

28min: 0-1

29min: 1-1 Ine Sletbakken (Kine Hanssen)

43min: 1-2

48min: 1-3

58min: 1-4

75min: 2-4 Andrea Weng

90min: 3-4 Nora Hanssen (Ine Sletbakken)

 

Kil (4-4-2):

Kine Knashaug - Elisabeth Haugen (Nora Hanssen fra 75) - Martine Berget (Tuva Nilsen fra 55) - Mette Rudolfsen - Ida Bjerklund - Kine Hanssen - Andrea Weng - Thine Hestnes - Moa Eriksson - Ine Sletbakken - Katrine Sæter (Kristine Lonkemoen fra 55).