16. feb, 2012

Før kampen: KIL-Fart (Treningskamp)

Lørdag kl.14.00 spiller Kil treningskamp mot toppserielaget Fart IL. Allerede 12.00 på lørdag sparkes fotballen igang i Kongsvingerhallen, når herrelaget møter Notodden til treningskamp. Vi håper at mange tilskuere velger å bli sittende for å få med seg de to beste kvinnelagene i hedmark rett etterpå. Med tanke på at Fart er et toppserielag, så blir dette en tøff match. Men vi husker jo alle hvordan tilsvarende kamp endte i fjor, så ingen ting er umulig. Vi forventer i allefall på en kamp med høyere tempo og bedre kvalitet enn kampen mot LSK forrige helg.

 

 

Skadesituasjonen før kampen ser slik ut:
Utilgjengelige spillere: Thea Hestnes, Mari Finsen, Nora Bakke, Cecilie Dekkerhus, Pernille Sundby og Caroline Vad Østby.

 

Som vi ser er det fortsatt trøbbel med skader og sykdom. Men vi satser på å stille 11 friske spillere fra eget lag, og få lånt inn noen reserver som kan hjelpe til å bidra. Elisabeth Haugen børster igjen støvet av skoene og stiller til kamp for å hjelpe til. I tillegg vil det trolig bli med et par spillere fra rekruttlaget.