10. jun, 2013

Etterlengtet seier

Endelig kunne Kil snu trenden og strekke hendene i været. Damene vant hele 5-0 mot Fortuna Ålesund på Gjemselund stadion lørdag. Ida Bergersen får æren av å score det første målet da det er spilt i 16 minutter. Stillingen holder seg til pause, men i andre omgang er vi virkelig på hugget. Bergersen scorer igjen når kun noen få minutter er gått av omgangen. Pernille Velta legger på til 3-0 i det 70. minutt, mens Kine Hanssen avslutter en perfekt dag med to mål helt på tampen.

 

Dette var en viktig seier for Kil. Etter en periode med svake resultater var det godt å få med seg 3 poeng og damene kunne gå lettet av banen når dommeren blåste av kampen. I dag er jentene «på» og det gjenspeiler seg i alt vi foretar oss. Innsatsen og viljen var på plass i dag og vi gjør ting mer enkelt for oss selv. Det er ingen tvil om at vi var hakket kvassere enn Fortuna i dag og vi fikk god uttelling på en opplevelse vi skal bygge videre på.

 

Dette var siste hjemmekamp for vårsesongen. Førstkommende søndag drar Kil til Bodø for å spille den siste kampen mot Grand Bodø kl. 15.00 i Nordlandshallen.

 

Kampfakta:

 

Kil – Fortuna Ålesund 5-0 (1-0)

1-0 Ida Bergersen (16 min.)

2-0 Ida Bergersen (47 min.)

3-0 Pernille Velta (70 min.)

4-0 Kine Hanssen (88 min.)

5-0 Kine Hanssen (89 min.)

 

Tilskuere: 78

 

Laget (4-2-3-1): Kine Knashaug – Mari Finsen, Mette Rudolfsen, Tuva Rolstad Nilsen, Johanne Christiansen – Nora Hanssen (Moa Eriksson 78 min.), Andrea Weng (Mariann Nabben 85 min.) – Kine Hanssen, Ida Bergersen, Kristine Lonkemoen - Pernille Velta (Dorte Kvilten 88 min.).

 

Klikk her for å se hva Glåmdalen skriver om kampen.