26. mai, 2013

Skuffende tap mot Voss

Kil var favoritter til å vinne lørdagens 1. divisjonskamp på Gjemselund. Voss stod med 0 poeng før lørdagens oppgjør mot Kil-jentene. Men det skulle ikke ta lang til før bortelaget kunne løfte hendene i været. Etter drøyt tre minutters spill skjer det en glipp mellom Kils keeper og forsvarer og misforståelsen fører til at bortelaget kan sette ballen i mål. Etter 10 minutters spill skjer det igjen og bortelaget leder 2-0. Resultatet står til pause etter en dårlig oppvisning av hjemmelaget.

 

Håpet om å ta igjen forspranget i 2. omgang var stort, men ble enda tøffere da Voss scorer sitt tredje og siste mål da det er spilt i 50 minutter. Det aner et snev av spenning da Ida Bergersen klarer å lirke inn en redusering noen få minutter etter Voss’ scoring. Kil jentene klarer aldri å ta igjen forspranget og måtte gå skuffende av banen med tap 1-3.

 

Alt i alt var tapet mot Voss fortjent. Bortelaget var gode som 1. og 2. forsvarere og trøkket til i duellene. Fra hjemmelagets side manglet det mye på viljen til spillerne og ikke minst initiativ til å ta de løpene som trengs. For å vinne kamper i 1. divisjon må man løpe og ville mye mer enn det jentene visste i dag. Dessverre ble det et veldig skuffende tap i dag.

 

Damelaget kan allerede på tirsdag ta sin revansje. Da møter de nemlig Grei Kvinner Elite kl. 18.00 på Grei kunstgress. Vi håper at jentene er tente og klare for å ta i nye tak!

 

Kampfakta:

 

Kil-Voss 1-3 (0-2)

0-1 (3 min.)

0-2 (10 min.)

0-3 (50 min.)

1-3 Ida Bergersen (54 min.)

 

Tilskuere: 105

 

Laget (4-2-3-1): Thea Hestnes – Johanne Christiansen, Mari Finsen, Tuva Rolstad Nilsen, Caroline Vad Østby – Nora Hanssen, Moa Eriksson – Kine Hanssen, Ida Bergersen, Kristine Lonkemoen (Emma Vestby-Kornstad 74 min.) – Pernille Velta

 

Klikk her for å se hva Glåmdalen skriver om kampen.