24. mai, 2013

Før kampen: Kil-Voss

Kl. 13.00 lørdag spiller damelaget kamp mot bunnlaget Voss på Gjemselund stadion. Voss rykket egentlig ned fra 1. divisjon i fjorårets sesong, men fikk beholde plassen på grunn av at Kattem måtte trekke laget sitt i Toppserien og Medkila gikk dermed opp. Bortelaget står med kun 0 poeng etter fem spilte kamper så langt i serien. Det er et lag Kil i utgangspunktet skal slå, men det gjelder å være «på» selv om vi møter et mindre bedre lag. Senest i fjorårets høstsesong tok vi for lett på Voss og tapte 2-1 på bortebane. Her gjelder det å være fokusert og holde trøkket oppe under hele kampen. Etter erfaringer kan man ikke ta noe for gitt.

 

Når det gjelder tilgjengelige spillere så er Moa Eriksson klar for kamp igjen etter å ha slitt med beinhinnebetennelse. Thine Hestnes sliter fortsatt med sykdom og Cecilie Dekkerhus er også utilgjengelig på grunn av vonde bein. Ida Bergersen har slitt litt med leggen denne uka, men er klar til i morgen.

 

Kil skal fortsette den positive trenden fra de siste kampene og gleder seg til å ta tre nye poeng på Gjemselund i morgen. Møt opp og støtt jentene!

 

Billettpris:

Voksne: 100,-

Under 18 år: Gratis

 

Laget (4-2-3-1): Thea Hestnes – Johanne Christiansen, Mari Finsen, Tuva Rolstad Nilsen, Caroline Vad Østby – Nora Hanssen, Moa Eriksson – Kine Hanssen, Ida Bergersen, Kristine Lonkemoen – Pernille Velta

 

Innbyttere: Kine Knashaug, Dorte Kvilten, Mariann Nabben, Dina Støve og Emma Vestby-Kornstad

 

Utilgjengelige spillere: Thine Hestnes, Cecilie Dekkerhus og Martine Berget