8. feb, 2012

Før Kampen: KIL-LSK Kvinner (Treningskamp)

Lørdag kl. 15.00 spiller Kil årets første treningskamp mot LSK kvinner, og her kommer en liten oppdatering på ståa foran kampen:

 

- Det skal bli deilig å komme igang, og vi gleder oss til kamp! Det er selvfølgelig litt synd at vi har så mye skader og sykdom om dagen, men vi får forsøke å gjøre det beste ut av det. Det blir i allefall en god gjennomkjøring for de som er kampklare. Vi vet ikke eksakt hvilket lag LSK stiller med denne kampen, men vi antar at det er en blanding av rekrutter og litt mere etablerte spillere,  sa hovedtrener Johan Hammarstrøm til Kildamer.com onsdag kveld.

 


Skadesituasjonen ser for øyeblikket slik ut:
Utilgjengelige spillere: Thea Hestnes, Mari Finsen, Pernille Sundby, Nora Bakke og Caroline Vad Østby.

Usikre spillere: Ida Bjerklund, Kine Knashaug, Tuva Nilsen, Martine Berget, Cecilie Dekkerhus og Kristine Lonkemoen.

 

- Vi håper selvfølgelig at noen av de usikre spillerne skal bli klare for spill. Det er nok gode sjanser for at både Martine, Cecilie og Ida blir klare for minimum en omgang, og vi er også veldig optimistiske med tanke på Kine K og Kristine. Tuva er veldig usikker og blir ikke med hvis ikke sykdommen gir seg raskere enn forventet. Men vi er forberedt på det verste, og kommer til å låne med oss noen spillere. Her er Mari Møller (Eda IF), Johanne Christiansen (rekrutt) og Emilie Nylend (rekrutt) aktuelle kandidater. Alle tre er spennende spillere for fremtiden, legger Johan til etter å ha gitt en gjennomgang på skadesituasjonen.

 

Når vi spør om hva laget ønsker å få ut av kampen svarer ass.trener Jørgen Kristiansen slik:

 

- Vi forventer å se igjen mye av det vi har hatt som fokus på feltet de siste ukene. Det gjelder spesielt samhandling defensivt, i forhold til avstander innad i laget når motstander har ball, samt at vi klarer å være aggressive og ha rask omstilling når vi mister ball. I tillegg ønsker vi jo selvfølgelig at spillerne bretter opp armene og viser at de ønsker en plass i laget. Den kampen begynner jo for alvor på lørdag.

 

Kildamer.com vil gi deg referat etter kampslutt på lørdag. Vi håper å se deg på tribunen i storhallen!