18. mai, 2013

Vant Hedmark-duellen

Kil vant Hedmark-duellen mot Fart i dagens 1. divisjonskamp. Etter 90 minutters spill står det hele 0-5 til bortelaget på Fartbana. Jentene viser at de er på rett kjør fortiden og hovedtrener Leif Erik Ingebretsen var veldig fornøyd etter kampen:

 

- Vi starter veldig bra, trøkker til i dueller og vinner de fleste. I tillegg har vi bra tempo i ball og bevegelse og kommer til noen gode sjanser. Vi scorer to mål i den gode perioden. Etterhvert så får Fart til litt mer, men det blir aldri farlig. Fart har en sjanse, men den redder keeper Thea Hestnes på mesterlig vis. Kampen blir punktert rett før pause da Mari Finsen slår et lurt frispark som gjør at Kristine Lonkemoen kommer alene med keeper og setter ballen kontrolert i mål. Andre omgang er også bra, der kontrollerer vi kampen og gjør det vanskelig for Fart. Veldig god kamp spesielt defensivt over hele banen, samtidig som vi er giftige fremover. Vi ser igjen det vi øver på på treningene og da skal vi være fornøyde.

 

Kampfakta:

 

Fart-Kil 0-5 (0-3)

0-1 Pernille Velta (16 min.)

0-2 Ida Bergesen (23 min.) straffe

0-3 Kristine Lonkemoen (45 min.)

0-4 Pernille Velta (51 min.)

0-5 Ida Bergersen (72 min.)

 

Laget (4-2-3-1): Thea Hestnes - Johanne Christiansen, Mari Finsen, Tuva Rolstad Nilsen, Caroline Vad Østby - Nora Hanssen, Cecilie Dekkerhus (Mariann Nabben 68 min.) - Kine Hanssen (Dina Støve 78 min.), Ida Bergersen, Kristine Lonkemoen - Pernille Velta (Dorte Kvilten 81 min.)