11. mai, 2013

Før kampen: Kaupanger-Kil

Klokka 10.00 lørdag morgen satt Kil-jentene seg på bussen med en lang tur til Sognefjorden i vente. I morgen klokka 13.00 står nyopprykkede Kaupanger på motsatt banehalvdel. Laget står med fire poeng etter fire spilte kamper så langt. De tok blant annet tre poeng mot Sarpsborg 08, som Kil tapte 2-4 mot sist helg. Men vi vet at i 1. divisjon varierer det mye i resultater og her kan alle slå alle. I siste seriekamp måtte Kaupanger se seg slått hele 6-0 mot Grand Bodø i nord. Dette blir første gang Kil møter Kaupanger og vi håper at jentene får med seg tre poeng i den lange bussturen hjem.

 

Når det gjelder situasjonen på skadefronten er blant annet Dorte Kvilten tilbake etter å ha slitt med overtråkk i ankelen og strekk i låret. Emma Vestby-Kornstad er også med til Kaupanger, men er fortsatt usikker på om hun er spilleklar til i morgen. Emma har også slitt med ankelen den siste tiden. Nora Hanssen og Cecilie Dekkerhus er tilbake fra landslagsoppdrag i Italia. Dessverre endte begge kampene mot vertsnasjonen med tap. I morgen er begge våre landslagsjenter klare til kamp.

 

Thine Hestnes har slitt mye med sykdom den siste tiden og er ikke med til Kaupanger. Mariann Nabben er heller ikke tilgjengelig til morgendagens kamp. Martine Berget er fortsatt i opptreningsfasen etter å ha operert korsbåndet i kneet i februar. Ellers er resten av jentene klare til kamp i morgen.

 

Troppen: Thea Hestnes, Kine Knashaug, Johanne Christiansen, Caroline Vad Østby, Tuva Rolstad Nilsen, Mari Finsen, Cecilie Dekkerhus, Nora Hanssen, Kristine Lonkemoen, Ida Bergersen, Kine Hanssen, Dorte Kvilten, Dina Støve, Emma Vestby-Kornstad, Pernille Velta og Moa Eriksson.

 

Utilgjengelige spillere: Thine Hestnes, Mariann Nabben og Martine Berget