4. mai, 2013

Sarpsborg 08 ble for sterke

Sarpsborg 08 ble for sterke på Gjemselund og vant 2-4 over Kil-damene lørdag. I 1. omgang er Kil for langt unna i duellspillet og er ikke gode til å vinne 2. baller. Dette straffer seg og bortelaget kan sette inn det første målet etter bare fire minutters spill. Etter et kvarter øker Sarspborg ledelsen. Det blir ingen flere mål etter dette og lagene går til pause med 0-2 i favør bortelaget. 

 

Kil løfter seg litt i 2. omgang, men i det 60. minutt scorer bortelaget igjen. Det skal ikke ta lang tid før vi svarer på scoringen. Et drøyt minutt senere kommer Pernille Velta seg igjennom og setter ballen elegant mellom beina på Sarpsborgs keeper. Kun noen få minutter etter dette igjen er bortelaget på hugget og setter sitt fjerde og siste mål for dagen. Kine Hanssen kommer inn i det 66. minutt og viser at hun har tempo i beina. Hanssen finpusser på resultatet da hun setter ballen enkelt til side for keeper. Kampen ender til slutt 2-4.

 

Det blir for mye personlige feil under kampen og det ble avgjørende i dag. I det offensive spillet må vi bli nøyere sånn at vi kan komme til større målsjanser. Sarpsborg 08 er et godt lag som er sterke i duellspillet og utnytter de mange feilene vi gjør under kampen i dag. 

 

Neste kamp for damelaget er førstkommende torsdag. Da står 1. runde i senior NM for tur og Bækkelaget er motstander. På lørdag venter en lang busstur til Kaupanger. Det blir overnatting på hotell før kampen spilles i gang søndag kl. 13.00 på Kaupanger stadion.

 

Kampfakta:

Kil-Sarpsborg  2-4 (0-2)

0-1   Hedda Vedeler (4 min.)

0-2   Elin Gladheim (15 min.)

0-3   Andrea Thun (60 min.)

1-3 Pernille Velta (61 min.)

1-4 Andrea Thun (64 min.)

2-4 Kine Hanssen (80 min.)

 

Tilskuere: 61

 

Gule kort: Anette Eriksen

 

Laget (4-3-3): Thea Hestnes – Johanne Christiansen, Mari Finsen, Tuva Rolstad Nilsen, Caroline Vad Østby – Thine Hestnes, Nora Hanssen (Kristine Lonkemoen 71 min.), Cecilie Dekkerhus – Moa Eriksson, Ida Bergersen, Pernille Velta (Kine Hanssen 66 min.)

 

Klikk her for å se hva Glåmdalen skriver om kampen.