3. mai, 2013

Før kampen: Kil-Sarpsborg 08

I morgen er det duket for årets andre hjemmekamp for damelaget. Sarpsborg 08 står på motsatt banehalvdel kl. 13.00 på Gjemselund. Da lagene møttes i fjorårets sesong vant Sarpsborg 0-3 på en middelmådig dag av oss. Kil slo tilbake på høstsesongen med 1-5 og fikk med seg tre poeng etter en kamp som var opp mot årsbeste.

 

Sarpsborg er et godt lag, men står litt overraskende bare med tre poeng etter tre spilte kamper så langt. De vant blant annet 3-0 mot Lyn, som vi tapte 5-0 mot sist helg. Dette gir ingen pekepinn frem mot morgendagens kamp når man ser hvor ustabilt det har vært i resultatene så langt. I 1. divisjon absolutt alt skje, så her gjelder det å være «på» hver gang.

 

Selv om Sarpsborg har mistet noen sentrale spillere fra fjorårets sesong, vet vi at de har gode og hurtige enkeltspillere i angrep som kan skape mye trøbbel. Vi håper på en forrykende kamp med mye bra fotball og skal revansjere oss fra forrige helgs tap mot Lyn. Møt opp på Gjemselund i morgen og støtt jentene i en viktig kamp.

 

Billettpris:

Voksne: 100,-

Under 18 år: Gratis

 

Laget: Thea Hestnes – Johanne Christiansen, Mari Finsen, Tuva Rolstad Nilsen, Caroline Vad Østby – Thine Hestnes, Nora Hanssen, Cecilie Dekkerhus – Moa Eriksson, Ida Bergersen, Pernille Velta

 

Innbyttere: Kine Knashaug, Kine Hanssen, Kristine Lonkemoen, Dina Støve (Fortsatt usikkert: Mariann Nabben)

 

Utilgjengelige spillere: Emma Vestby-Kornstad, Dorte Kvilten og Martine Berget