21. apr, 2013

Seier i første seriekamp

Det endte med 4-0 seier i sesongpremieren mot Fløya på Gjemselund. Etter kun 8 minutters spill snapper Kine Hanssen opp ballen i Fløyas 16-meter og setter den enkelt ved siden av keeper. Kil er det beste laget i 1. omgang og bortelaget klarer ikke å komme til så mange store sjanser. Hjemmelaget går til pause med ledelse 1-0.

 

Kun noen par minutter ut i 2. omgang øker Kil ledelsen til 2-0. Ida Bergersen kommer seg løs og kan plassere ballen til side for Fløyas keeper. Halvtimen etter er Bergersen ute på fære igjen. Etter et frispark av Mari Finsen inn i bortelagets 16-meter blir det mye klareringer fram og tilbake før Bergersen får ballen i beina. Hun fyrer løs et skudd som går elegant i mål. Pernille Velta kommer inn for Kine Hanssen 15 minutter før slutt og får æren av å score det siste målet for dagen. I det 90. minutt løper hun nærmest fra Fløya-forsvaret og kampen ender 4-0.

 

Dette var en veldig solid og overbevisende start på sesongen for damene. Kil er det beste laget fra start til slutt og viser entusiasme og vinnervilje gjennom hele kampen. Vi lager trøbbel for Fløya ved at vi er aggressive i presset og har mange fine kombinasjoner i spillet. Det ser lovende ut for fortsettelsen. Neste seriekamp er borte mot Lyn på Kringsjå kunstgress kl. 16.00. 

 

Kampfakta:

Kil-Fløya 4-0 (1-0)

1-0 Kine Hanssen (8 min.)

2-0 Ida Bergersen (48 min.)

3-0 Ida Bergersen (78 min.)

4-0 Pernille Velta (90 min.)

 

Tilskuere: Ca. 200

Gule kort: Sara Johansen Fløya

 

Laget (4–3–3): Thea Hestnes – Moa Eriksson, Mari Finsen, Tuva Rolstad Nilsen, Caroline Vad Østby – Nora Hanssen (Marianne Nabben 90 min.), Thine Hestnes, Cecilie Dekkerhus – Kine Hanssen (Pernille Velta 77 min.), Ida Bergersen, Kristine Lonkemoen (Johanne Christiansen 63 min.).

 

Klikk her for å se hva Glomdalen skriver om kampen.