NYHETER KIL DAMER

25. apr, 2017

KIL Damer-Lyn 1-2 (1-0)

 Supporterflaggene vaiet i vinden og 519 tilskuere hadde funnet veien til Gjemselund da KIL Damer møtte Lyn søndag ettermiddag.

Hjemmelaget gikk rett i strupen på gjestene fra Oslo. Knallhard jobbing over hele banen og godt spill gjorde de første 45 minuttene til ren og skjær propaganda for damefotball.

KIL-jentene lot seg tydelig inspirere av det store antallet tilskuere. Hele lagets prestasjon var av høy klasse, men det må være lov til å trekke frem Ragne Hagen Svastuen som herjet  på sin høyrekant med finter og driblinger på øverste hylle.

Uttellingen kom da en Lyn-spiller handset innenfor 16-meteren. Kaptein Ingvill Fjellstad Morken satte straffen kontrollert i mål etter 26 minutter.

I andre omgang kom Lyn mer med, nå var det de som hadde fordel av medvinden. Etter en times spill fikk Camilla Linberg stusset en corner i mål. Ni minutter senere var det den tidligere KIL-spilleren Emilia Ruud sin tur til å treffe nettmaskene. Hun utnyttet en svak klarering og satte ballen i mål fra 7-8 meter.

KIL jaget desperat for en utligning og burde nok hatt straffe da innbytter Ida Bergersen ble felt på tampen av kampen. Nå endte det med borteseier, men strengt  tatt hadde KIL fortjent minst ett poeng.

Søndagens to oppturer var spillet og innsatsen før pause og at 519 tilskuere hadde funnet veien til Gjemselund.

Viser jentene samme innsats og klasse i de kommende kampene skal de bli vonde å hanskes med.

 

24. mar, 2017

Ny helg betyr ny treningskamp. På søndag møter vi ØHIL til treningskamp på Gjemselund. ØHIL kom på 5.plass på tabellen i fjorårets sesong. 

Vi møter et duellsterkt og spillende lag som mest sannsynlig kommer til å ligge på øverste halvdel av tabellen i 1.divisjon i sesongen 2017. I de tidligere møtene har vi spilt uavgjort 1-1 (vårsesongen 2016) og vunnet 3-1 (høstsesongen 2017). 

Vi er nå inne i siste del av oppkjøringen og det er nå de tøffeste kampene skal vinnes! Vi er 110% klare for kamp og gleder oss til dommeren blåser kampen igang klokken 13:00. 

Vi har enda ikke tapt en treningskamp og dette skal vi holde helt frem til serieåpningen borte mot Åsane 2 påskedag. Etter uavgjort mot Fart forrige helg er vi sugne på seier! 

GJEMSELUND STADION KLOKKEN 13.00 SØNDAG 26. MARS

Troppen til kamp: Ingeborg Løvli, Emma Håpnes, Ragne Svastuen, Martine Moseng, Johanne Christiansen, Sanne Martinsen, Elin Våde, Ingvild Morken, Sandra Sol, Malin Soleng, Siri Delviken, Siri Indgjerdingen, Helene Williams, Marte Taugbøl. 

24. mar, 2017

Tirsdag denne uken, 21 mars, var det den Internasjonale Downs Syndrom dagen. Vi markerte denne dagen ved å ha på oss ulike sokker på trening.

Vi drømmer om et mer inkluderende samfunn for mennesker med Downs syndrom, og for alle andre! Denne dagen er en utrolig viktig dag. Alle mennesker er forskjellige, men vi er alle like mye verdt! GO ROCKESOKK!! 

20. mar, 2017

Kaptein Ingvild Morken til Glomdalen om søndagens treningskamp.

20. mar, 2017

KIL Fotball og KIL Toppfotball inviterer til felles kick off for hele KIL-familien onsdag 29. mars klokka 17.30 i Kongsvingerhallen.

I fjor fikk over 700 fotballspillere vist seg frem på catwalken, og vi vil gjenta suksessen fra i fjor. Alle lagene i KIL Fotball og KIL Toppfotball vil bli presentert på scenen. Høydepunktet for kvelden er presentasjonen av KIL Fotball damelag 1. Divisjon og KIL Toppfotballs a-lag spiller for spiller(OBOS-ligaen).

I tillegg til lag- og spillerpresentasjonene er det lagt opp til dans, musikk og show fra scenen. Arrangementet er åpent for alle!