10. okt, 2016

Etter opptur kommer nedtur

Vi visste at sesongens siste bortekamp skulle bli tøff mot ett desperat Skedsmo-lag som måtte vinne for å unngå nedrykk til 3. divisjon. Målet var klart og tydelig i garderoben før kampstart, vi måtte brette opp ermene og gå i krigen!

 

Men det var som ventet Skedsmo som gikk hardt ut og stresset oss, og vi ble stresset. Spillet satt ikke og det var Skedsmo som skapte farligheter. Vi kom ikke opp på nivået som vi vet vi mestrer, og etter cirka 20 minutter får Skedsmo slippe til litt for enkelt og setter ballen i mål.

Hjemmelaget kjemper med kniven på strupen og de gjør sakene sine bra, vi har ikke så mange farlige sjanser i 1. omgangen, men rett før pause får vi en kjempesjanse til å redusere, men vi har ikke marginene på vår side.

 

I pausen er det fortsatt enighet om at vi må opp ett par hakk for å bli med i krigen, men det er mye som ikke vil seg for KIL-jentene idag.

Etter 79 minutter skaper Mali Granheim utligning i målprotokollen, hun får skikkelig sving på skuddfoten og klemmer til fra 20 meter i lengste hjørnet til 1-1.

Vi har flere gode muligheter i 2. omgang til å få scoringer, men litt udyktighet og en god Skedsmo-keeper gjør at vi sliter med å få mål.

Og når ett lag kjemper for å overleve så finner man ofte ekstra krefter, og etter 86 minutter går Skedsmo opp i ny ledelse. Og de punkterer kampen i det 90. minutt og vinner 3-1.

Vi rusler slukøret av banen mens Skedsmo jubler for ett ørlite håp om å overleve, noe som stilner ganske fort da det viser seg at Eik Tønsberg vant sin kamp og dermed sikret plassen, noe som gjør at Skedsmo likevel rykker ned.

 

Vi hadde sikret vår plass i 2. divisjon før denne kampen og resultatet hadde sånn sett ingen betydning, men dette er fortsatt ett surt tap som føltes veldig unødvendig.

Vi har én kamp igjen av årets sesong, førstkommende onsdag mot LSK 2 på Gjemselund. En kamp vi vet blir meget tøff mot 2. divisjons suverent beste lag, men vi skal ikke gi bort seieren på forskudd, og har som mål å avslutte en alt i alt godkjent første sesong i 2. divisjon!


Kampfakta:

Skedsmo - KIL 2: 3-1 (1-0)

Målscorer: Mali

Laget: Madeleine S-Amalie-Marthe-Elin B-Marianne-Malin-Sandra-Siri B-Siri I-Tina-Sanne

Innbyttere: Ingeborg-Martine F-Madeleine B-Mali-Hedda