6. okt, 2016

Tøff bortekamp mot LYN 2

På grunn av at vi måtte utsette Lyn-kampen i september så dro vi avgårde en onsdagskveld til storbyen Oslo og Kringsjå.

Dette var en kamp som alle forventet skulle bli en enkel Lyn-seier, men ingen resultater er gitt før kampen er ferdigspilt.

 

Lyn 2 kjører oss veldig i 1. omgangen og de har mange gode muligheter til å ta ledelsen både en, to og kanskje tre ganger, men udyktighet, uflaks og med litt hell fra vår side så står det 0-0 til pause.

Vi ligger lavt, er tålmodige og har en utrolig disiplin til å gjennomføre kampplanen og dette gjør Lyn veldig frustrerte.

 

Kampbildet forandrer seg helt til 2. omgang, da er det KIL-jentene som styrer kampen og Lyn blotter seg bakover ved flere tilfeller.

Etter 60 minutter spilt skal 0-1 ledelsen komme, og det etter en litt merkelig situasjon hvor en Lyn-forsvarer får seg en smell og blir liggende, Lyn har ball og prøver å gå i angrep, men vi bryter og setter fart fremover. Ballen havner hos J16-spilleren Hedda Solberg Ruud som setter ballen tilside for en Lyn-keeper, som virker som tror dommeren har blåst for spilleren som ligger nede. Men dommeren har ikke stoppet spillet, men blåser nå for 0-1 scoring til oss! 

Lyn-benken raser mot dommeren og mener at han skulle ha stoppet spillet pga skaden på forsvareren, men det var ingen hodeskade og Lyn har mulighet til å spille ballen utover sidelinjen selv, men velger ikke å gjøre det, så da kan de heller ikke forlange at dommeren skal stoppe spillet eller at vi skal spille ballen ut når vi går i angrep.

 

Nå kommer det en meget god periode for KIL-jentene, som jobber knallhardt og har en utrolig guts.

Etter 69 minutter spilles det igjennom mot Hedda, som er på ett av sine mange gode løp i denne kampen, keeper kommer ut utenfor 16-meteren og dundrer inn i Hedda, en skikkelig smell, men ballen havner hos Sanne Martinsen som fra skrått hold setter ballen inn i tom bur, og dermed leder vi 0-2.

Nok en kalddusj for Lyn-gjengen som nok engang er meget frustrerte!

Sanne kunne satt inn 0-3 like etterpå, men blir dessverre avvinket for offside.

 

Kampen koker på dette tidspunktet, både utpå banen og på sidelinja, og det blir ikke noe bedre etter at Lyn får en redusering i det 85. minutt.

Men de kommer aldri nærmere og vi tar med oss 3 poeng fra Oslo på en sen onsdagskveld, og selv om vi ikke var tilbake på Kongsvinger før ved midnatt så var det ingen som klaget på det denne kvelden!

En meget bra gjennomført kamp av alle jentene som viser en disiplin og en vinnervilje fra øverste hylle.

Med disse 3 poengene så var definitivt plassen sikret til videre spill i 2. divisjon til neste år!

Bra jobbet, jenter!!


Kampfakta:

Lyn 2 - KIL 2: 1-2 (0-0)

Målscorere: Hedda, Sanne

Laget: Madeleine S-Amalie-Marthe-Elin B-Marianne-Sandra-Mali-Siri I-Siri B-Tina-Sanne

Innbyttere: Ingeborg-Martine F-Madeleine B-Sina-Hedda