25. sep, 2016

Spennende kamp på Gjemselund

Vi satt med minner om vårens kamp mot Sarpsborg og ett poeng i sekken derfra, og vi var meget lystne på å gjøre det poenget om til 3 poeng på hjemmebane.

Og for ett tempo KIL-jentene satte i gang med.... S08 henger ikke med i det hele tatt i de første minuttene, og de 2 første minuttene inneholdt både en corner og ett skudd i tverrligger fra våre jenter.

En pang-start fra KIL, men kampen setter seg litt mer etterhvert og S08 kommer mer med utover i omgangen. Vi går til pause på stillingen 0-0, ett noe ufortjent resultat utifra sjansene.

 

En god pep-talk i pausen og Elin Våde stiller inn skuddfoten etter 47 minutter og klemmer til og 1-0 ledelse, en meget god start på 2. omgang.

Omgangen bølger fram og tilbake og det virker tungt når S08 får sin utligning i den 84. minutt. Men det gjelder å stå på til dommeren blåser, og kapteinen Sandra Sol Ragnarsdottir viser vinnervilje og gode ferdigheter når hun skyter høyt og over keeper fra 17 meter i kampens aller siste sekund!!!

 

Det var en utrolig deilig følelse i det dommeren blåser av kampen rett etter at S08 tar avspark, og vi har hatt 4 av 6 poeng fra fjorårets 1. divisjonslag Sarpsborg 08.


 

Kampfakta:

KIL 2 - Sarpsborg 08: 2-1 (0-0)

Målscorere: Elin V. og Sandra

Laget: Ingeborg-Amalie-Marthe-Elin B-Marianne-Emma-Sandra-Siri B-Siri I-Elin V-Sanne

Innbyttere: Madeleine S-Martine-Mali-Hedda-Sina-Sofie