26. aug, 2016

Utsatt kamp fra vårsesongen, LSK 2 - KIL 2

På grunn av at vi måtte utsette vårkampen mot LSK 2 ble ikke vårsesongen for oss avsluttet før vi reiste til LSK-hallen 26. august. Og vi dro avgårde med visshet om at vi møtte et meget godt 2. div lag. Lillestrøm var på toppen av tabellen, og etter å ha møtt dem i to treningskamper visste vi at vi måtte levere opp mot vårt beste for å reise hjem med æren i behold.

 

Sluttresultatet ble 4-0 og det er tøffe tall i fotball, men vi reiste hjem med hodet hevet. Vi leverer en meget god defensiv første omgang, og vi øynet håp om å gå til pause med 0-0. Dessverre får LSK sitt første mål minuttet før pausesignalet går, det var litt synd for vi presterte en meget god førsteomgang i det lave presset vårt. Vi manglet ro og kanskje ferdigheter med ball i det offensive spillet når vi møter et så godt lag som LSK. De er egentlig for gode til å spille 2. div, og ville nok klart seg meget fint i 1. div.

 

Vi skremte vel ikke LSK, men de valgte å sette inn en par tre spillere i pausen som spiller i toppserien, og da punkterer de kampen på to minutter etter å ha scoret både i 62. og 63. min. Derfra og inn blir det en transportetappe, og det er nå vi går inn i en fase hvor det er viktig å vise moral og ikke henge med hodet selv om kampen er tapt. Det er nå vi må vise at vi har holdninger og skal fortsette å spille for å utvikle oss, både som lag og enkeltspillere. Vi jobber godt også i andre omgang, siste målet kommer i 86. min og kampen ender da med tap 4-0. Et fortjent tap, og man er vel aldri fornøyd når man taper, men noen ganger må man bare innse at motstanderen er for god. Dette er strålende læring og god spillerutvikling.

 

 


Kampfakta: 

LSK 2 - KIL 2: 4-0 (1-0)

 

Laget: Ingeborg-Amalie-Tina-Elin B-Marianne-Martine F-Sandra-Siri B-Martine K-Sanne-Madeleine B

Innbyttere: Madeleine S-Marthe-Mali-Hedda-Sina-Siri I