20. aug, 2016

Høstens lengste bortekamp

Med en syltynn tropp på grunn av skader og sykdom dro vi spente avgårde til Tønsberg, og med beskjed om at Stoppen hadde trukket laget sitt fra 2. divisjon og at resultatene mot det laget var strøket så var målsetningen vår å ta med 3 poeng hjem til Kongsvinger for å få god avstand til lagene bak oss og slippe nedrykks-spøkelset.

 

Spenningen satt i kroppen med flere små-sjuke og noen som vi visste sliter med skader og kanskje ikke klarer å spille en hel kamp, men vi hentet inn igjen Mari Finsen som i noen måneder hadde lagt skoene på hylla, og da klarte vi å stille med en keeper og en utespiller på benk.

 

En rufsete start på kampen hvor Eik Tønsberg kjører oss skikkelig gjør at usikkerheten er på vei inn på spillerne, men etter 12 minutter legger Amalie Høgberget en fin ball opp i bakrom og en Eik-spiller er uheldig og setter ballen i eget mål.

Etter dette klarer vi å jobbe oss inn i kampen og vi tar over mye av banespillet, og nok en gang legges det en strålende ball opp i bakrommet til Madeleine Dalene Brodahl som saksesparker inn 2-0 målet.

Og når Amalie nok en gang trer en fin ball mellom forsvaret til Sanne Martinsen så står det 0-3 etter 34 minutter, og kampen virker i realiteten avgjort.

Nå har Sanne fått blod på tann og setter inn 0-4 på en utrusende keeper i Eik-målet etter 37 minutter spilt, men litt sløvt forsvarspill rett før pause gjør at vi ikke klarer å holde målsetningen om null baklengsmål, og pauseresultatet er 1-4.

 

Etter pause er vi innstilt på å ikke slippe Eik Tønsberg nærmere innpå og Elin B. Brøderud er på hugget etter 52 minutter. Det rulles fint opp bakfra og ut på kant til Siri Indgjerdingen som drar seg forbi og langs dødlinjen, får lagt ut til Elin som står på 5 meter og setter ballen utagbart for keeper høyt i målet til 1-5.

 

2. omgang går ikke inn i historiebøkene med mye finspill og mange mål, men det er egentlig aldri noen fare for seieren selv om Eik Tønsberg får en redusering til 2-5 etter ca 1 timen spilt.

Vi er fornøyd med resultatet og poengene, det skal mye til for at vi havner på nedrykksplassene nå.

Bra jobbet av jentene, både de friske, små-sjuke, halv-skadde og hun som liksom hadde sluttet.... :)

 


Kampfakta:

Eik Tønsberg - KIL 2: 2-5 (1-4)

Målscorere: selvmål, Madeleine B 1, Sanne Martinsen 2, Elin B.

Laget: Ingeborg-Amalie-Marianne-Tina-Martine-Mari-Sandra-Siri B-Siri I-Sanne-Madeleine B.

Innbyttere: Madeleine S-Elin B.