14. aug, 2016

På tide med revansje?

Selv om vi helst ville glemme vårens kamp mot Kolbotn 2 så satt den fortsatt i bakhodet på de fleste av oss, og vi var mer enn lystne på revansje når de kom til Gjemselund.

Og KIL-jentene dundrer ut i 100 og gir Kolbotn ett lite sjokk, Madeleiene Dalene Brodahl prøver seg allerede etter 5 minutter med kampens første store sjanse, men blir blokkert.

Dette gir jentene en skikkelig vitamin-innsprøytning og etter 11 minutter får Elin Våde ballen i bakrom etter ett oppspill fra Marianne Sanderud, Elin vinner en duell mot keeper og kan sette ballen i mål til en tidlig 1-0 ledelse.

Kampen fortsetter i høyt tempo og Kolbotn er heller ikke ufarlige for etter 16 minutter snapper de ett for løst tilbakespill fra oss bakover i banen og setter til slutt ballen i tverrligger, men vi slapp med skrekken denne gangen.

19 minutter er spilt da Elin V. observerer at keeper står langt ut og klinker til fra 25 meter, ballen dupper over keeper og i mål!

Med 2-0 ledelse kan det virke som lufta går litt ut av jentene og vi drar på oss mange farlige balltap i midtbane-leddet, og det straffer seg mot ett bra lag som Kolbotn.

Vi slipper dem altfor lett inn i kampen og mister helt initiativet, og dermed forsvinner også ledelsen. De reduserer først en gang ved at de løper inn bak forsvaret og en gang til ved at vi sliter med å få klarert ballen. Dermed går vi til pause med 2-2.

 

Det er en noe slukøret gjeng som i pausen er enige i at dette ikke bør være noen umulighet og er innstilt på å brette opp ermene i 2. omgang.

Men etter 54 minutter spilt får Kolbotn en straffe av det billige slaget og da punkterer vi enda litt til, for etter ytterligere 4 minutter spilt går Kolbotn opp i 2-4 og det ser mørkt ut for KIL-jentene.

Kolbotn har tatt over det meste av bane-spillet, KIL-jentene stresser med ball og sender i vei den ene feilpasningen etter den andre. Vi er nr. 2 på hver ball og vi jobber ikke sammen som ett lag, vi løper og jobber en og en.

Vi kommer oss aldri inn i kampen igjen og Kolbotn vinner til slutt 2-5 etter nok ett mål i sluttminuttene.

Mange skuffende ansikter etter denne kampen, ikke mest på grunn av resultatet, men heller at vi altfor enkelt gir fra oss kampen etter en meget god start og at det ikke virker som vi orker å ta de nødvendige løpene.

 

 


Kampfakta:

KIL 2 - Kolbotn 2: 2-5 (2-2)

Målscorere: Elin V. x2

Laget: Madeleine S-Amalie-Marianne-Tina-Martine-Sara A-Ine-Sandra-Siri B-Elin V-Madeleine B

Innbyttere: Ingeborg-Malin-Sanne-Christina-Elise-Siri I