8. aug, 2016

Høstsesongen i gang

Første kamp etter sommerferien kom fort, og vi dro avgårde til Lier for å ta fatt på nye kamper. Men det kunne virke som jentene ikke helt var klare når dommeren blåste i gang kampen.

Vi slet med å komme opp i hardtarbeidende Lier-spillere, som kjemper om opprykk. Lite finspill og få pasninger som treffer medspiller gjorde at dette ble en rotete kamp. Men Lier varter heller ikke opp med finspill og det blir endel kriging på midten.

Kaptein Sandra Sol Ragnarsdottir kommer til ett skudd som går rett utenfor etter 15 minutters spill og vi får ett par muligheter til i løpet av første halvtimen uten at det blir de største farlighetene.

Det er Lier som kan gå til pause med ledelse 1-0 etter at de setter inn ett frispark fra 16 meter etter 37 minutter spilt.

 

Etter pause jobber vi videre med målet for kampen om å slå baller opp i bakrommet slik at våre raske spisser kan teste hurtigheten til Lier-forsvaret, og både Elin Våde og Madeleine Dalene Brodahl får ett par gode sjanser, men både litt unøyaktighet og en god Lier-keeper hindrer scoring.

Mot slutten av kampen varter keeper og debutant Ingeborg Løvli, som har meldt overgang fra Skedsmo, opp med en klasseredning, og dermed ender kampen med 1-0 seier til Lier.

 


Kampfakta:

Lier - KIL 2: 1-0 (1-0)

Laget: Madeleine S-Amalie-Tina-Martine-Elin B-Emma H-Sandra-Elise-Siri B-Elin V-Sanne

Reserver: Ingeborg-Marianne-Christina-Mali-Madeleine B-Siri I