19. jun, 2016

Viktig seier nr. 2

Vårsesongen har gått fort og søndag 19. juni var siste kamp før ferien i og med at vi har utsatt kampen mot LSK 2 til høsten.

Vi tok i mot Skedsmo på Gjemselund og vi var litt spente på om vi skulle klare å fortsette trenden fra forrige kamp mot Stoppen, Skedsmo var også ett av de lagene vi bare måtte ha 3 poeng mot.

 

Det starter litt lurvete bakover og Skedsmo setter en ball i tverrliggeren før det har gått 2 minutt, en skikkelig kalddusj og vi innser at kampen har startet.

Så etter 10 minutter spiller Siri Indgjerdingen en fin ball opp i bakrommet og Elin Våde har på turbo-skoa idag også, hun vinner en løpsduell og kan runde keeper og sette ballen i mål til 1-0 ledelse.

Målet roer kampen, men etter halvtimen spilt kommer Sanne Martinsen til en god sjanse, men får ikke omsatt ballen i mål. Bedre skulle det da gå etter 34 minutter hvor Sanne gjør grovjobben og etter litt rot fra Skedsmo-forsvaret så havner ballen hos Elise Hårberg, som setter ballen i lengste hjørnet til 2-0.

 

KIL-jentene varter opp med mye fint spill i 1. omgang og dette drar dem med seg også etter pause, da Elin V. spiller en flott ball igjennom til Sandra Sol Ragnarsdottir som kontrollert setter ballen høyt til side for keeper og 2. omgang starter perfekt med en 3-0 scoring.

 

Etter denne scoringen dabber tempoet av og vi mister litt initiativet i kampen, det virker som om kreftene tar litt slutt, men vi har likevel god kontroll på kampen ut omgangen. Og kampen ender 3-0, en ny viktig seier og 3 poeng. Dermed kan sommerpausen starte med en 7. plass på tabellen og kun 2 poeng bak Lier på 5. plass, Lier ligger på avdelingens opprykksplass i og med at Toppseriens 2. lag ikke kan rykke opp til 1. divisjon.

Fellestreningene for de som er hjemme fortsetter ut juni, så blir det noen uker med sommerferie, men med egentreningsopplegg slik at vi kan møte en intens høstsesong på best mulig måte, før fellestreningene starter opp igjen mot slutten av juli.

 

Livet er morsommere for de som liker fotball - og fotball er mye mer gøy hvis man er godt trent!


Kampfakta:

KIL 2 - Skedsmo: 3-0 (2-0)

Målscorere: Elin V. 1, Elise 1, Sandra 1

Laget: Madeleine S-Amalie-Elin B-Kaja-Siri I-Malin-Sandra-Elise-Mali-Elin V-Madeleine B

Innbyttere: Celine-Sanne-Erika-Frida-Sina