6. jun, 2016

Etter 2 tap på rad ble det endelig 1 poeng

De 2 siste kampene har endt med tap og av ulike årsaker intet kampreferat...

Det mest sure tapet kom nok borte mot Ørn Horten, en kamp hvor Ørn tar oss på innsats og vilje, vi har altfor mange balltap på midten og Ørn scorer vinnermålet 2-1 når det gjenstår 2 minutter. En kamp og en motstander vi absolutt hadde håpet å vinne mot.

 

En drøy uke etter denne kampen skulle vi ta i mot Lyn 2 på Gjemselund, dette visste vi kom til å bli en tøff kamp - og det skulle vise seg å stemme. Lyn er ett spillende og ballsikkert lag og det er ikke overraskende om Lyn 2 til slutt står øverst på tabellen i 2. divisjon, dog kan de ikke rykke opp så lenge Lyn 1 spiller i 1. divisjon. Men de slår oss til slutt 0-3 på Gjemselund.

 

Etter disse 2 tapene så var turen kommet for å reise til Østfold og Sarpsborg 08, og en ny tøff kamp. Men med godt mot og ett veldig ønske om å vinne fotball-kamper igjen satte vi oss på bussen tidlig søndag morgen i strålende sol.

 

Kampen starter med ett veldig Sarpsborg 08 press og de viser at de både har individuelle ferdigheter på høyt nivå og at de ønsker å være ett spillende lag. Vi sliter litt med å henge med i svingene i åpningsminuttene, men vi jobber oss sakte og sikkert inn i kampen igjen.

Vi er inne i en god periode når på uheldig vis både misser og feilberegner en støttepasning fra midtbane-leddet og bakover i banen etter 39 spilte minutter, S08-spissen viser stor hurtighet da hun forfølger og når ballen rett foran vår keeper, og ballen trilles enkelt i åpent mål.

 

Vi er fast bestemt på å fortsette våre gode tendenser også etter pause i stekende solskinn på Sarpsborg stadion, men det går ca 11 minutt så setter S08 inn 2-0 etter at vi ikke kommer opp i spillerne og de sender avgårde ett kanon-skudd uten mulighet for vår keeper Madeleine Samuelsen.

 

Det er flere spillere idag som jobber og sliter og løper mye, godt å se er det også at noen av våre spillere begynner å komme i gang igjen etter skader.  Madeleine Samuelsen er tilbake etter sykdom og har blant annet en meget god redning 1 vs 1. Sandra Sol Ragnarsdottir er tilbake etter armbrudd og bidrar positivt på midtbanen og løper mye. Madeleine Dalene Brodahl er tilbake etter legg-operasjon og kommer inn midt i 1. omgang og viser at hun er veldig spille-sugen.

En heldig taktisk strek i denne sommervarmen var å bytte noen spillere ut og inn, og det var nettopp ett slik trekk som skulle slå ut i full blomst idag. Elise Hårberg hadde fått noen minutter på benken etter å ha startet kampen, hun ble byttet inn igjen midtveis i 2. omgang og nesten med engang vinner hun ballen ute på vår høyre side og legger ett perfekt innlegg mot Madeleine D. Brodahl, som stiger til værs og header ballen hardt og kontant i mål. Vi har begynt opphentingen og det står 2-1 etter 76. minutter.

S08 er ett av de bedre lagene vi har møtt hittil i denne divisjonen og de presser oss hardt, men vi legger oss på deres nivå og presterer muligens årsbeste til tider i kampen. Da kampen går inn i sitt siste minutt slår vi en lang ball i bakrommet som Madde tar ut de siste kreftene og jager oppspillet og fra skrått hold klinker hun ballen i mål. En fantastisk prestasjon i riktig goalgetter tradisjon.

 

Dette ene poenget vi tar med oss fra Sarpsborg i dag smaker som en tre-poenger, og dette hjelper både på humør, selvtilliten og troen på at vi skal gjøre det vanskelig for de kommende motstanderne våre!

Det ser også litt lysere ut på spillerfronten i og med at vi nå får tilbake noen fra skader/sykdom samt at innleide Kaja Bråthen fra 4. divisjonslaget kommer inn på kort varsel og bidrar til toppkarakter! Vi trenger alle fra egne rekker fremover da dette var siste kampen for våre 3 politi-studenter, de har vært en bærebjelke med sin innsats og rutine, og vi kommer til å savne dem sårt... Vi ønsker dem selvfølgelig lykke til videre, men vi ønsker dem allerede nå velkommen tilbake hvis dem kommer til disse traktene ved en senere anledning! Whow


Kampfakta:

Sarpsborg 08 - KIL 2: 2-2 (1-0)

Målscorere: Madeleine Dalene Brodahl x2

Laget: Madeleine S - Martine F - Emma S - Kaja - Christina - Sandra - Ingvild - Martine K - Siri B - Elise - Sanne

Reserver: Celine - Madeleine B - Malin