21. feb, 2016

Ny god kamp

Våre naboer fra Torsby og Sverige tok søndagsturen til Kongsvingerhallen for å spille kamp, Torsby spiller til daglig i svensk 2. divisjon så vi forventet tøff motstand i denne kampen.

Kampen skulle vise at det var 2 gode lag som sto godt til hverandre og som klarte å holde ett meget høyt tempo. Vi klarte å sette opp mange fine løp på kant/back, vi var flinke til å finne de riktige rommene på midtbanen og å stå etter med resten av laget samt at alle la ned mange løpemeter i første omgang. Tæl, innsats og vilje manglet ikke i første omgang og kronen på verket i en flott 1. omgang satte Ine Sletbakken med sin 1-0 scoring rett før pause.

Etter pause la Torsby seg litt lavere i banen, det ble vanskeligere å finne de samme rommene og tempoet sank litt i 2. omgang, men foruten en avslutning i stolpen fra Torsby så klarte vår vikarierende keeper Fredrik Skauby fra G14 seg meget bra uten å bli satt på de aller største utfordingene. Så tusen takk, Fredrik, for at du stilte opp når vår keeper var ute med sykdom/skade.

I motsatt ende hadde Torsby-keeperen litt mer å bryne seg på, flere nesten scoringer, 1 skudd i tverrligger og 2 nye mål i andre omgang, signert Sanne Martinsen og Christina Kordahl.

En meget bra gjennomført kamp og en bekreftelse på at vi er på rett spor og at vi kan begynne å glede oss til sesongen starter for fullt om snaue 2 måneder.


KIL 2 - Torsby: 3-0 (1-0) Mål: Ine, Sanne, Christina.

Laget fra start:

Fredrik - Amalie - Emma S - Martine F - Elin B - Ingvild - Mali - Malin - Martine K - Christina - Ine.

Benyttede reserver: Sanne - Sandra - Madeleine B