Nyheter

10. okt, 2016

Vi visste at sesongens siste bortekamp skulle bli tøff mot ett desperat Skedsmo-lag som måtte vinne for å unngå nedrykk til 3. divisjon. Målet var klart og tydelig i garderoben før kampstart, vi måtte brette opp ermene og gå i krigen!

 

Men det var som ventet Skedsmo som gikk hardt ut og stresset oss, og vi ble stresset. Spillet satt ikke og det var Skedsmo som skapte farligheter. Vi kom ikke opp på nivået som vi vet vi mestrer, og etter cirka 20 minutter får Skedsmo slippe til litt for enkelt og setter ballen i mål.

Hjemmelaget kjemper med kniven på strupen og de gjør sakene sine bra, vi har ikke så mange farlige sjanser i 1. omgangen, men rett før pause får vi en kjempesjanse til å redusere, men vi har ikke marginene på vår side.

 

I pausen er det fortsatt enighet om at vi må opp ett par hakk for å bli med i krigen, men det er mye som ikke vil seg for KIL-jentene idag.

Etter 79 minutter skaper Mali Granheim utligning i målprotokollen, hun får skikkelig sving på skuddfoten og klemmer til fra 20 meter i lengste hjørnet til 1-1.

Vi har flere gode muligheter i 2. omgang til å få scoringer, men litt udyktighet og en god Skedsmo-keeper gjør at vi sliter med å få mål.

Og når ett lag kjemper for å overleve så finner man ofte ekstra krefter, og etter 86 minutter går Skedsmo opp i ny ledelse. Og de punkterer kampen i det 90. minutt og vinner 3-1.

Vi rusler slukøret av banen mens Skedsmo jubler for ett ørlite håp om å overleve, noe som stilner ganske fort da det viser seg at Eik Tønsberg vant sin kamp og dermed sikret plassen, noe som gjør at Skedsmo likevel rykker ned.

 

Vi hadde sikret vår plass i 2. divisjon før denne kampen og resultatet hadde sånn sett ingen betydning, men dette er fortsatt ett surt tap som føltes veldig unødvendig.

Vi har én kamp igjen av årets sesong, førstkommende onsdag mot LSK 2 på Gjemselund. En kamp vi vet blir meget tøff mot 2. divisjons suverent beste lag, men vi skal ikke gi bort seieren på forskudd, og har som mål å avslutte en alt i alt godkjent første sesong i 2. divisjon!


Kampfakta:

Skedsmo - KIL 2: 3-1 (1-0)

Målscorer: Mali

Laget: Madeleine S-Amalie-Marthe-Elin B-Marianne-Malin-Sandra-Siri B-Siri I-Tina-Sanne

Innbyttere: Ingeborg-Martine F-Madeleine B-Mali-Hedda

 

6. okt, 2016

På grunn av at vi måtte utsette Lyn-kampen i september så dro vi avgårde en onsdagskveld til storbyen Oslo og Kringsjå.

Dette var en kamp som alle forventet skulle bli en enkel Lyn-seier, men ingen resultater er gitt før kampen er ferdigspilt.

 

Lyn 2 kjører oss veldig i 1. omgangen og de har mange gode muligheter til å ta ledelsen både en, to og kanskje tre ganger, men udyktighet, uflaks og med litt hell fra vår side så står det 0-0 til pause.

Vi ligger lavt, er tålmodige og har en utrolig disiplin til å gjennomføre kampplanen og dette gjør Lyn veldig frustrerte.

 

Kampbildet forandrer seg helt til 2. omgang, da er det KIL-jentene som styrer kampen og Lyn blotter seg bakover ved flere tilfeller.

Etter 60 minutter spilt skal 0-1 ledelsen komme, og det etter en litt merkelig situasjon hvor en Lyn-forsvarer får seg en smell og blir liggende, Lyn har ball og prøver å gå i angrep, men vi bryter og setter fart fremover. Ballen havner hos J16-spilleren Hedda Solberg Ruud som setter ballen tilside for en Lyn-keeper, som virker som tror dommeren har blåst for spilleren som ligger nede. Men dommeren har ikke stoppet spillet, men blåser nå for 0-1 scoring til oss! 

Lyn-benken raser mot dommeren og mener at han skulle ha stoppet spillet pga skaden på forsvareren, men det var ingen hodeskade og Lyn har mulighet til å spille ballen utover sidelinjen selv, men velger ikke å gjøre det, så da kan de heller ikke forlange at dommeren skal stoppe spillet eller at vi skal spille ballen ut når vi går i angrep.

 

Nå kommer det en meget god periode for KIL-jentene, som jobber knallhardt og har en utrolig guts.

Etter 69 minutter spilles det igjennom mot Hedda, som er på ett av sine mange gode løp i denne kampen, keeper kommer ut utenfor 16-meteren og dundrer inn i Hedda, en skikkelig smell, men ballen havner hos Sanne Martinsen som fra skrått hold setter ballen inn i tom bur, og dermed leder vi 0-2.

Nok en kalddusj for Lyn-gjengen som nok engang er meget frustrerte!

Sanne kunne satt inn 0-3 like etterpå, men blir dessverre avvinket for offside.

 

Kampen koker på dette tidspunktet, både utpå banen og på sidelinja, og det blir ikke noe bedre etter at Lyn får en redusering i det 85. minutt.

Men de kommer aldri nærmere og vi tar med oss 3 poeng fra Oslo på en sen onsdagskveld, og selv om vi ikke var tilbake på Kongsvinger før ved midnatt så var det ingen som klaget på det denne kvelden!

En meget bra gjennomført kamp av alle jentene som viser en disiplin og en vinnervilje fra øverste hylle.

Med disse 3 poengene så var definitivt plassen sikret til videre spill i 2. divisjon til neste år!

Bra jobbet, jenter!!


Kampfakta:

Lyn 2 - KIL 2: 1-2 (0-0)

Målscorere: Hedda, Sanne

Laget: Madeleine S-Amalie-Marthe-Elin B-Marianne-Sandra-Mali-Siri I-Siri B-Tina-Sanne

Innbyttere: Ingeborg-Martine F-Madeleine B-Sina-Hedda

 

 

25. sep, 2016

Vi satt med minner om vårens kamp mot Sarpsborg og ett poeng i sekken derfra, og vi var meget lystne på å gjøre det poenget om til 3 poeng på hjemmebane.

Og for ett tempo KIL-jentene satte i gang med.... S08 henger ikke med i det hele tatt i de første minuttene, og de 2 første minuttene inneholdt både en corner og ett skudd i tverrligger fra våre jenter.

En pang-start fra KIL, men kampen setter seg litt mer etterhvert og S08 kommer mer med utover i omgangen. Vi går til pause på stillingen 0-0, ett noe ufortjent resultat utifra sjansene.

 

En god pep-talk i pausen og Elin Våde stiller inn skuddfoten etter 47 minutter og klemmer til og 1-0 ledelse, en meget god start på 2. omgang.

Omgangen bølger fram og tilbake og det virker tungt når S08 får sin utligning i den 84. minutt. Men det gjelder å stå på til dommeren blåser, og kapteinen Sandra Sol Ragnarsdottir viser vinnervilje og gode ferdigheter når hun skyter høyt og over keeper fra 17 meter i kampens aller siste sekund!!!

 

Det var en utrolig deilig følelse i det dommeren blåser av kampen rett etter at S08 tar avspark, og vi har hatt 4 av 6 poeng fra fjorårets 1. divisjonslag Sarpsborg 08.


 

Kampfakta:

KIL 2 - Sarpsborg 08: 2-1 (0-0)

Målscorere: Elin V. og Sandra

Laget: Ingeborg-Amalie-Marthe-Elin B-Marianne-Emma-Sandra-Siri B-Siri I-Elin V-Sanne

Innbyttere: Madeleine S-Martine-Mali-Hedda-Sina-Sofie

 

11. sep, 2016

Ørn Horten har ett robust og godt fysisk lag som kjemper om kvalikplassen til spill i 1. divisjon i 2017. Vi visste at det skulle bli en tøff kamp og det skulle vise seg at Ørn Horten mest trolig sikret seg kvalikplassen, da Lier har vist litt dalende tendenser i høstsesongen, med sin 0-2 seier mot oss på Gjemselund denne søndag ettermiddagen.

Vi gjorde ett ærlig forsøk og vi skapte egentlig nok sjanser til å vinne kampen, men klarte ikke helt å bryte gjennom ett hardtarbeidende Ørn-lag. Noen tap er surere enn andre, og denne kampen er ett slikt tap!

Men vi må opp med hodet og krumme nakken til nye kamper, idag fikk alle mye spilletid og mange fra J16 får nyttig kamptrening og god spillerutvikling.


Kampfakta:

KIL 2 - Ørn Horten: 0-2 (0-1)

Laget: Madeleine S-Amalie-Marthe-Elin B-Marianne-Martine F-Sandra-Frida-Siri I-Sanne-Tina

Innbyttere: Ingeborg-Madeleine B-Erika-Sina

 

6. sep, 2016

Dette var en viktig kamp for KIL-jentene for å skape større avstand ned til Fjellhamar som lå utsatt til nederst på tabellen.

Men KIL-jentene viste ingen nåde og Sanne Martinsen setter ballen inn til 1-0 etter 31 minutter spilt, og når kaptein Sandra Sol Ragnarsdottir øker til 2-0 rett før pause, så virker det som kampen er avgjort.

Jentene leverer en bra 1. omgang, men faller litt sammen i 2. omgang spillemessig, men vi klarer målsetningen med å holde nullen bakover og da vinner man som regel fotballkamper.

En meget fortjent seier!!


Kampfakta:

KIL 2 - Fjellhamar: 2-0 (0-0)

Laget: Ingeborg-Amalie-Marthe-Elin B-Marianne-Emma H-Martine F-Sandra-Siri B-Sanne-Madeleine B

Innbyttere: Madeleine S-Mali-Erika-Frida-Sina-Siri I